Олександра Заріцька пофарбувала волосся та показала результат: була шатенкою, а тепер має довгі чорні коси

Олександра Заріцька підкорила мережу, похизувавшись новою зачіскою. Артистка змінила колір волосся і стала брюнеткою. Усі деталі в статті.

Олександра Заріцька завжди була оригінальною та харизматичною фігурою в українському шоу-бізнесі. Артистка володіє неймовірними зовнішніми даними, а також безперечним талантом, який допомагає слухачам артистки в скрутну хвилину, надихає та налаштовує на нові звершення. І не тільки творчість інколи допомагає змотивувати публіку, але й зміни у житті самих артистів.

Олександра Заріцька пофарбувала волосся та показала результат

Так як мода і тренди не стоять на місці, артисти також намагаються позбавитися від будь-якої стагнації у цій сфері. І хоча публіка вже звикла до образу Олександри, вона вирішила його змінити.

Нещодавно на офіційній сторінці музичного гурту казка з’явилася нова фотографія, на якій Олександра постала брюнеткою. У дописі до кадру зірка повідомила, що прийняла рішення змінити колір волосся. Здебільшого даний експеримент був сприйнятий аудиторією позитивно. Чого не скажеш про тренд на “лохматі брови”.

Якщо темне волосся сподобалося користувача мережі, то форма брів Олександри – не дуже, за що вона і була розкритикована.

Олександра Заріцька підкорила мережу новою зачіскою та кольором волосся

Втім, Заріцька дуже лояльно та зрозумінням поставилася і до критики, і до компліментів.

Нагадуємо, що не так давно артистці також вдалося позбавитися 20 кілограмів зайвої ваги. Це колосальна робота, яка вимагає неймовірною витримки та сили волі. Втім, Олександра не тільки досягла своєї мети, але й заявила, що не збирається зупинятися на тому, що в неї вже є і буде ще дивувати своїх шанувальників.

Схожі статті