Дизайнер Катя Сільченко замилувала мережу відео з дочкою на честь дня народження: “Можна дивитися вічно”

Українська дизайнерка Катя Сільченко показала свою дочку на честь її дня народження та замилувала мережу кадрами. Усі деталі в нашій статті.

Про Катю Сільченко аудиторія дізналася раніше, ніж вона стала дизайнеркою. Зірка української моди прославилася ще за часів “Танців з зірками”, адже є професійною танцівницею. А вже після закінчення зйомок на всю країну заявила про те, що мрія створити свій бренд та стати дизайнером.

Свою мрію Катя втілила і цим буквально підкорила серця аудиторії, а також її величезну повагу.

Катя Сільченко замилувала мережу відео з дочкою

Катя Сільченко замилувала мережу відео з дочкою

Стартувала вона з невеличкого капіталу: на чотири з половиною тисячі доларів Катерина закупила тканини та фурнітури, і почала шити речі.

Зараз вона займає помітне місце в сфері моди, а також надихає жінок на самореалізацію. З материнством Сільченко також справляється непогано, адже в неї постійно беруть інтерв’ю з виховання дітей.

У дизайнерки є 7-річна дочка Саті, яка неймовірно подобається користувачам мережі.

Катя Сільченко замилувала мережу відео з дочкою

Нещодавно Катя вирішила потішити своїх підписників і тому на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднила відео зі своєю донькою, на якому показала дівчинку на початку її життя і впродовж її дорослішання.

Нагадуємо, що рік тому Катя Сільченко вперше поділилася, що спричинило її розлучення з бізнесменом Камо Багдасаряном після 10 років шлюбу. У програмі “Світське життя” зірка розповіла, що причиною розриву з коханим став коронавірус. Зокрема, пара постійно жила окремо і саме тому стосунки не витримали та зруйнувалися. Розлучення було неймовірно мирним та легким для обох партнерів.

Схожі статті