Новий рік 2023: в чому зустрічати і в якому кольорі – ТОП-3 новорічних образи від Даші Астаф’євої (ФОТО)

До 31 грудня ще місяць, а українські жінки вже ламають голови, в чому зустрічати Новий рік 2023. А от головна модниця вітчизняного шоу-бізнесу Даша Астаф'єва під час зйомок святкових проєктів вже визначилась з образом, ба більше — аж з трьома.

Новий рік — мало не головне свято, на яке чекають мільйони. Для когось це шанс розпочати все з чистого аркуша, хтось вважає, що саме цей рік принесе щастя та омріяне кохання, а деякі просто хочуть продемонструвати, які новорічні образи вони обрали для зустрічі 2023 року.
Знаменитості теж не пасуть задніх, підказуючи нам, щоб таке одягнути, щоб сяяти на новорічній вечірці.
Головне, з чим необхідно визначитись під час вибору вбрання на Новий 2023 рік — це колір.

Новий рік 2023 — в чому зустрічати

Який колір обрати для сукні на Новий рік 2023?

В 2023 році буде панувати Чорний Водяний Кролик — ніжний, чуттєвий, вже в той же час скромний і консервативний. Саме такі риси мають підкреслювати кольори вбрання для вечірки, аби задовольнити смаки вибагливого символу року.

Саме тому новорічні образи 2023 повинні включати в себе найудачливіші кольори: рожевий, червоний, синій та зелений та їх відтінки матимуть позитивний вплив на життя того, хто носитиме такі речі.

Ідеї образів на Новий рік 2023

Не варто забувати, що Кролик все-таки чорний, тому можна вибрати саме цей колір, щоб вже знати, в чому зустрічати Новий рік 2023.

В чому зустрічати Новий рік 2023

На зйомках святкових шоу можна підгледіти модні рішення для луку у зірок. Новорічні образи 2023 найбільш вдало обіграла українська модель та співачка Даша Астаф’єва.

Трендові рішення для образу на Новий рік 2023

Перша сукня красуні потрапила в ціль: ніжна, скромна, білосніжна та ще й з принтом у рожеві квіти. Деякий натяк на ретро у вигляді рукавів-ліхтариків та акценті на талії. Спідниця олівець візуально видовжить ноги та підкреслить стрункість.

Даша Астаф’єва у сукні з рожевими квітами

Другий образ — сміливе міні зеленого кольору. Все на замовлення трохи зухвалого Кролика. Відверте декольте та зібране волосся звертає увагу на довгу шию співачки, а принт-клітинка допоможе витягнути силует.

Даша Астаф’єва у стильному зеленому образі

Останній лук — влучно ілюструє, який універсальний колір на Новий рік 2023 обрати. Це чорний, адже не варто забувати, що Кролик у нас, крім того, що Водяний, ще й Чорний. Найбільш елегантний та жіночній образ з акцентом: об’ємні рукави, рюші та декольте.

Поради від Даші Астаф’євої, в чому зустрічати Новий рік

Нагадаємо, ваш новорічний образ 2023 ні в якому разі не має включати в себе натуральне хутро, краще замінити його штучним матеріалом або пір’ям.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.