Ксенія Мішина розповіла, для кого вона готує млинці зранку: хлопець молодший за “холостячку”

Хто не мріє про те, щоб сніданок йому приготувала чарівна красуня? Та ще й який — налисники з сиром! Але у деяких чоловіків такі мрії справджуються. Наприклад, у тих, для кого смажила млинці Ксенія Мішина.

Стосунки екс-холостячки та акторки Ксенії Мішиної з чоловіками можна охарактеризувати як “все складно”. Новини шоу-бізнесу переповнені матеріалом про її новий роман, старий роман, черговий роман, але виходити заміж вдруге вона не спішить.

Складні відносини з першим чоловіком наклали свій відбиток на серці Мішиної, проте, саме цей шлюб подарував дівчині прекрасного сина Платона. Потім невдалі взаємини з Олександром Еллертом, із яким глядачі “Холостячки” дуже сподівалися побачити дівчину в білій сукні, завершилися розривом. Отже, щось зовсім не склалося у Ксенії з протилежною статтю.

Але нещодавно Мішина у своїх Інстаґрам-сторіз натякнула на те, що у неї з’явився таємничий хлопець. Вона виклала світлину з підписом:

“А ще налиснички з сиром зранку для моїх хлопців.”

Звісно, це викликало шквал запитань від шанувальників, адже використання слова “хлопці” саме в множині означає, що у житті акторки з’явився хтось, окрім сина, хто заслуговує на такі сніданки.

Для кого Мішина готує смачні сніданки?

Але не варто сподіватися на пишне весілля, Мішина хутко все роз’яснила. Виявилось, що до неї в гості приїжджав молодший брат.

“Офіційна заява. Так, у мене є брат — Мішин Михайло Олександрович”, —

розказала холостячка.
Відомо, що хлопець — син батька Мішиної від другого шлюбу, йому 19 років. У дівчини з братом дуже теплі відносини.

Несподівана заява від Ксенії Мішиної

Хлопець приїхав ненадовго — на декілька днів, як відмітила акторка, та, вірогідно, не хотів піаритися за рахунок відомої родички, адже навіть не показав обличчя на фото.

“Вже відправила його. Сумую…” —

заявила Ксенія.

Нагадаємо, акторка Ксенія Мішина народилась у місті Севастополь в 1989 році. Своєю дитинство провела між трьома країнами — Україною, Ізраїлем та росією.

Схожі статті