Олена Зеленська у чорному костюмі українського бренду стала зіркою в Лондоні: ніби з обкладинки глянцю

Дружині Володимира Зеленського Олені після інавгурації потрібно було звикати до публічного життя, світських заходів та офіційних прийомів. В цьому вона відмінниця, адже вдало поєднує стриманість та жіночність у кожному своєму образі.

Олена Зеленська гідно носить звання Першої леді, та не менш гідно вона носить стильні брючні костюми. Вона — ідеальний приклад того, як одягатися згідно всіх вимог етикету, але виглядати при цьому стильно.

Днями дружина президента відвідала Лондон з робочою метою. Однією з причин візиту була презентація власного іменного Фонду Olena Zelenska Foundation, де відкрила збір коштів на реконструкцію одного з опорних медичних закладів Харківщини — Ізюмську Центральну міську лікарню. Також пані Зеленська наголосила, що місія Фонду — донести українському народу з деокупованих територій, що їх підтримує не тільки Батьківщина, але й весь світ, зокрема Великобританія.

Дружина президента України на відкритті іменного Фонду в Лондоні

Щоб зібрати потрібну суму було влаштовано аукціон, на якому виставили чотири лоти. Зокрема, картина 11-річного хлопчика, ілюстрація українського художника Сергія Майдукова, уламок ракети, який залишився після обстрілу телевежі в Києві та картина британського художниками Марка Куінна “Київська Мадонна”.

Костюм Першої леді

Для такого заходу Олена Зеленська обрала класичний чорний вовняний костюм-двійку від вітчизняного бренду Gasanova з широкими довгими брюками та однобортним жакетом прямого крою на запах, який прикрасила округла брошка. Взута Перша леді була у чорні туфлі з гострим носом на підборах-шпильках.

Олена Зеленська в костюмі української дизайнерки

Зачіска пані Зеленської була максимально простою — косий проділ та небагато об’єму. Стриманий макіяж у техніці смокі-айз в шоколадних відтінках. Довершили образ акуратні круглі золоті сережки.

Дружина президента давня прихильниця бренду Gasanova і часто з’являється на публіці у речах дизайнерки. Окрім Олени Зеленської одяг українського бренду носять світові зірки, такі як: Авріл Лавін, Періс Хілтон та інші.

Нагадаємо, Олена Зеленська стала наймолодшою Першою леді України.

Схожі статті