Замість «Огонька»: в Україні зняли новорічну комедію “Мій Дідусь – Дід Мороз”

В Україні завершили зйомки новорічної комедії "Мій Дідусь – Дід Мороз" і представили перший офіційний трейлер нового сімейного фільму.

В Україні створили новорічну сімейну комедію “Мій Дідусь – Дід Мороз” і представили перший офіційний трейлер нового фільму.

Мій Дідусь – Дід Мороз” – це захоплююча історія про хлопчика Максимка, який вирішив відшукати Діда Мороза, щоб особисто попросити про виконання заповітного бажання. Наразі творці стрічки вже презентували перший офіційний трейлер новорічного сімейного фільму. Прем’єра фільму запланована на кінець грудня 2020 року.

Новорічну стрічку українською виробила компанія SHL Production/BAD KARMA Production.

Це справжня новорічна казка про добро, любов, дружбу і віру в диво. Навіть якщо воно саме не хочеться траплятися, його потрібно створити. По сюжету кмітливий та розумний 9-річний хлопчик вирушає на пошуки свого Дідуся, який є не ким іншим, як справжнім Дідом Морозом, щоб він на Новий Рік повернув Максиму Тата.

На шляху в хлопчика трапляється багато різних пригод, він зустрічає як друзів, які намагаються йому допомогти, так і злодіїв, які намагаються завадити.

Мій Дідусь – Дід Мороз

Творці стрічки впевнені, що після її перегляду кожен відчує новорічну атмосферу та знову повірить у можливість дива.

Режисером фільму став Сергій Шляхтюк, це перший його фільм. Зйомки новорічної комедії проходили у столиці та Київській області.

Фільм покликаний нагадати людей, що не варто забувати про головні цінності: доброту, сім’ю, дружбу, любов.

На офіційному Ютуб-каналі “Мій Дідусь – Дід Мороз” вже з’явився перший офіційний трейлер українського новорічного фільму. З 24 грудня українці зможуть побачити комедію в кінотеатрах.

Схожі статті