Після втечі з України Влад Яма пристроївся до волонтерів у США і розповів, як допомагає з-за кордону

Знаменитий український хореограф Влад Яма після тривалої перерви в медійній діяльності почав показувати, як допомагає Україні за кордоном. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма та його дружина Ліліана зникли з інформаційного простору. Зіркова родина підтримувала зв’язок з користувачами мережі, але тривалий час не ділилася жодними кадрами та новим контентом. Лише наприкінці весни стало відомо, що насправді Влад знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Втім, хореограф підкреслив, що виїхав за кордон законно, ще до того як ввели заборону для чоловіків.

Влад Яма пристроївся до волонтерів у США

Влад Яма показав свій вигляд з США
Влад Яма пристроївся до волонтерів у США

Хоча хореографа постійно критикують в мережі за його “втечу”, він не припиняє ділитися звітами щодо волонтерської діяльності.

Так, Влад збирає гроші на благодійність не тільки завдяки онлайн-урокам бальних танців, фітнесу, але й завдяки вечіркам, аукціонам, тощо. Варто відзначити, що аудиторія ставиться по-різному до даної діяльності, адже хтось вважає що Влад потрібен в Україні, а хтось вдячний за будь-яку допомогу, чи то фінансову, чи то ідеологічну.

В мережі пліткують, що Владу вже вдалося зібрати більше 30 тисяч доларів для українців, втім сам хореограф запевняє, що сума набагато більша.

Дружина хореографа Ліліана, яка завжди ділилася контентом зі своїми підписниками та розповідала про життя родини, вже більше, ніж півроку не оновлює матеріали на її особистій сторінці в соціальній мережі.

Нагадуємо, що у Влада також є маленький син Леон, який минулого року пішов до першого класу. Про життя хлопчика в еміграції зірка нічого не розповідає, втім, немає сумнівів, що він продовжує отримувати освіту за кордоном.

Схожі статті