Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з москви показала, як ставиться до українців: і слів не потрібно

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна вразила українців своєю поведінкою під час війни. Усі деталі в нашій статті.

Декілька років тому дочка Ольги Сумської Антоніна остаточно осіла в російській федерації. Після навчання дівчина знайшла своє кохання і вийшла заміж. Обранцем молодої акторки став її колега Володимир Яглич. На даний момент пара виховує двох маленьких дітей та проживає у Підмосков’ї в елітному селищі.

Після початку повномасштабної війни в Україні Антоніна промовчала і не зробила жодної політичної заяви.

Дочка Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу
Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Спочатку Ольга В’ячеславівна намагалася захистити свою дитину від масової критики, але згодом прийняла рішення не говорити про неї журналістами. Свою позицію знаменитість пояснила дуже просто, як би там не було, але Антоніна — її чадо, яке вона не припинить любити за жодних обставин.

Тим часом Паперна окрім свого мовчання зробила ще декілька кроків назустріч повному розриванню стосунків з українською аудиторією. Спочатку дівчина заблокувала українцям доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а отже увесь свій контент публікує для росіян та інших країн.

Дочка Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Згодом акторка з’явилася на червоній доріжці в москві, у якості супроводження свого чоловіка. Навіть своїм виглядом Антоніна не видала, що на її батьківщині відбувається справжнє пекло.

Варто відмітити, що спочатку Ольга Сумська говорила, що Антоніна мовчить через те що боїться за свою сім’ю, втім, на пропозицію спочатку переїхати з росії в іншу країну, а потім заговорити про війну — акторка не знайшлася, що відповісти і з тих пір не обговорює з аудиторією політичну позицію своїх дочки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.