Сергій Бабкін не святкував свій День народження останні 10 років: на це були причини

Відомому українському співакові Сергію Бабкіну 7 листопада виповнюється 42 роки.

Популярний український співак та актор, учасник гурту «5’nizza» Сергій Бабкін сьогодні святкує День народження. Він народився в 1978 році у Харкові. Артист за свої 42 роки здобув визнання і любов мільйонів шанувальників, наразі він одружений з акторкою Сніжаною, виховує 3 дітей.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Бабкін зізнався, що вперше за 10 років збирається відсвяткувати своє особисте свято. Адже останні десять років музикант взагалі не святкував свій День народження.

Пояснює він це тим, що не любить надмірну увагу до себе і йому не до вподоби численні організаційні моменти під час підготування. Тому всі ці роки відзначав День народження дуже скромно: вдома в тісному сімейному колі.

“Чесно кажучи, я вже десять років не святкую свої дні народження з однієї простої причини: не хочу морочитися й зовсім не люблю цю суєту заради мене.” – поділився артист.

Однак, цьогоріч Бабкін вирішив відмовитися від традиції і свій День народження провести в лазні. Оскільки вся сім’я Бабкіних любить паритися, то це буде чудовим варіантом сімейного відпочинку.

Так він ще не святкував, зізнався зірковий іменинник у інтерв’ю.

Цікаво, що цього року Бабкін потрапив на обкладинку глянцевого журналу «Отдохни». Артист написав в Instagram, що в інтерв’ю виданню поділився думками про власне 42-річчя. На фото Бабкін широко посміхається, а анонс каже, що він хоче полетіти в космос.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.