Андрій Хливнюк вперше розповів, з ким із російських колег зберіг дружбу: “Він виявився нормальним”

Відомий український співак, а нині ще й військовослужбовець Андрій Хливнюк відверто розповів, з ким із російських екс-колег підтримує зв'язок.

Андрій з найпершого дня вирішив не відсиджуватися, а піти у Територіальну Оборону міста й активно допомагати військовим своїми силами та виконувати різні бойові завдання. І до речі саме Хливнюк заспівав легендарну  пісню “Ой, у лузі червона калина”, яка по сьогоднішній день є хітом.

Тож, можна без сумніву сказати, що для Андрія позиція людини багато чого каже. Оскільки раніше було нормальною практикою давати концерти в країні агресорці, то всі артисти між собою знайомі та мають дружні стосунки, або мали. Адже саме війна змогла показати хто є хто.

Насправді багато російських артистів не підтримають жахливі дії свого “правителя”, тому попри втрату кар’єри, змоги жити там, де комфортно та де всі рідне, поїхали за кордон без нічого, але з гідністю. У список таких артистів входять Алла Пугачова, Іван Ургант, Максим Галкін, Максим Віторган, Noize MC, Моргенштерн та багато інших людей, у яких є почуття гідності та совість.

Андрій Хливнюк точно не продовжив би спілкування з тими людьми, які залишилися в росії та активно чи пасивно підкоряються своєму диктатору, який вбиває наш народ та намагається затерти з лиця землі наші міста. Тож, співак назвав ім’я людини, з якою продовжує товаришувати та це соліст Noize MC, Іван.

“Я продовжую товаришувати з нойзіком Ванею, тому що йому одразу все стало дуже зрозуміло і він не тягнув. Він виявився нормальним, живим тверезим чоловіком, який справ відразу: “Все зрозуміло, п****ц, всі вже з глузду з’їхали, потрібно виїжджатм та збирати кошти, щоб допомогти вам” – розповів Хливнюк.

Хливнюк розповів, з ким з російських екс-колег дружить
Хливнюк розповів, з ким з російських екс-колег дружить

Тож, на правді таких людей варто цінувати та бути вдячними за те, що вони не бояться втратити все, крім гідності та вільного життя.

Схожі статті