“Сашу Грей я завжди любив більше”: Євген Клопотенко відповів акторці Мілі Куніс, чий борщ

Одвічна боротьба добра зі злом: борщ український чи російський? На таке просте питання є однозначна відповідь, але акторка Міла Куніс з ним не впоралась, за що отримала відсіч від кулінара Євгена Клопотенка.

Нещодавно американська акторка українського походження Міла Куніс у своєму інтерв’ю для культового видання з мільйонною аудиторією Harper’s BAZAAR осоромилась, коли не змогла вирішити, хто вона за національністю: українка чи росіянка?

Міла Куніс не знає, чий борщ

Ба більше, назвала борщ, який 1 липня 2022 року було винесено до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, російським супом:

“Можна приготувати борщ — це такий російський суп з буряком. Якщо вам не подобається буряк, краще не їжте. Росіяни також дуже люблять рибу… Росіяни чи українці? В цей час я навіть не знаю, як краще себе назвати”

Акторка так і не змогла себе ідентифікувати після того, як її маленька донька назвала себе українкою та дуже цьому зраділа. Також Міла Куніс зі своїм чоловіком Ештоном Катчером зібрали на потреби українців близько 35 млн доларів, але вона все ще не зрозуміла, в якій країні знаходяться Чернівці та звідки походить борщ.

В собі акторка теж не розібралася

Для кулінара та поціновувача автентичної української кухні Євгена Клопотенка “російський суп” та “борщ” в одному реченні стали ударом у саме серце, адже саме за його клопотанням борщ було внесено до списку ЮНЕСКО. Кухар зміг відродити старовинні рецепти цієї страви та переосмислити їх по-новому, приготувавши, наприклад, гострий борщ з креветками. Тому для Євгена зросійщення борщу стало зазіханням на святе.

А от Євген Клопотенко добре знає, чий борщ

Клопотенко вирішив відповісти на таку заяву та виклав на своїй сторінці у Твітері містку відповідь, прикріпивши змонтоване відео, де акторка фільмів для дорослих Саша Грей готує український борщ, а Міла Куніс називає його російським супом з буряком. Також кулінар додав, що Саша Грей завжди подобалась йому більше.

 

Нагадаємо, Міла Куніс народилась у місті Чернівці, а і 1991 році переїхала з батьками до США.

Схожі статті