Як виглядає кохання всього життя Балана: полюбив красуню набагато молодшу за Кароль, а втримати не зміг

Знаменитий молдавський мачо Дан Балан багато років підтримує образ затятого холостяка та ловеласа. Втім, і йому знайомі глибокі любовні переживання.

Коли Дан Балан взяв участь у зйомках шоу “Голос країни” фанати повірили у його кохання до Тіни Кароль. І варто відмітити, що хоча стосунків між зірками не було, досі невідомо, чи почуття артиста були піаром або ж цілком реальними.

Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті

Як виглядає син Дана Балана
Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті

За офіційною версією, Дан Балан ніколи не був одруженим. В інтерв’ю телеканалу “1+1” зірка якось розповів, що вірить у шлюб і мріє колись пов’язати своє життя з одною єдиною. Але стати дружиною артиста зможе далеко не кожна, адже він шукає особистість, яка зможе стати його натхненням, партнером і при цьому бути так само самодостатньою, як він сам. Іронія полягає в тому, що Дан Балан вважає себе настільки самодостатнім, щоб взагалі не шукати собі другу половинку.

І тим не менш, його серце колись полонила юна красуня. Сталося це в шкільні роки. Дан був закоханий у свою однокласницю і зміг зав’язати з нею романтичні стосунки під час канікул в Румунії. Пара обмінялася зізнаннями в коханні, але разом їм бути не було суджено. На пару чекав розрив через переїзд Дана до Ізраїлю. Хоча цей роман не отримав розвитку, Балан про нього згадує, як пронайсильніші почуття в його житті.

На жаль, красуню, яка змогла підкорити серце майбутньої суперзірки Дан не показав.

Нагадуємо, що після закінчення зйомок вокального проєкту продюсер Володимир Завадюк публічно зізнався, що флірт між Даном та Тіною був лише піаром для проєкту, і вельми вдалим. Після цього артисти потрапили в скандал, а вже через декілька місяців відписалася одне від одного.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.