Як виглядала Даша Кацуріна до зустрічі з Дантесом — секрети дизайнерки: коса гривка та блуза з воланами

З Попелюшки в принцесу — так можна описати перевтілення дизайнерки та рестораторки Даші Кацуріної. Юна та смішна дівчинка перетворилась на неземну богиню з довгим волоссям та стрункою фігурою. Якою була Кацуріна до зустрічі з Дантесом?

Після того, як Надя Дорофеєва та Володимир Дантес повідомили шанувальників про своє розлучення, інша зіркова пара також розповіла про свій розрив — ресторатори Даша та Міша Кацуріни. Вони прожили разом 7 років, чоловік пам’ятає свою обраницю ще зовсім юною, якою її мало хто знав.

Даша Кацуріна — успішна українська молода жінка

Даша Кацуріна — талановита дизайнерка, молода мама, рестораторка та нова обраниця Володимира Дантеса. У свої 27 років вона має власний бренд, три ресторани та двох дітей.

Даша в юності з модною на той час косою гривкою

Народилась дівчина у Харкові, в родині вченого та викладачки фізики. До 16 років мешкала в першій столиці, потім переїхала до другої — в Київ, аби вступити до університету. Даша мала можливість піти шляхом своєї мами, адже навчалася на механіко-математичному факультеті, але обрала власний, кинувши навчання всього лише через рік, а щоб дарма не витрачати час знайшла роботу.

Даша Кацуріна до зустрічі з Дантесом

В 16 років вона зустріла майбутнього чоловіка — Мішу Кацуріна, однак на той момент він був одружений, але заради дівчини згодом покинув дружину. З Кацуріним вони започаткували свій перший бізнес — Даша стала дизайнеркою пуховиків-ковдр, які спочатку пошила сама для себе. На кожен товар знайдеться покупець, а у випадку Даші Кацуріної їх виявилося стільки, що вона заснувала власний бренд.

Що чекає на цю дівчинку далі?
Що чекає на цю дівчинку далі?

Тим часом і стосунки пари не стояли на місці — вони одружилися в 2015 році. Вже наступного року в пари народилась донька — Саша, а хлопчик на ім’я Іван побачив світ в 2021 році.

Юна красуня Даша Кацуріна

Але вже в березні 2022 подружжя ошелешило всіх новиною про розлучення. Однак, через деякий час Даша Кацуріна знайшла втіху в обіймах Володимира Дантеса.

Нагадаємо, Міша та Даша Кацуріни були друзями Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса, разом вони відпочивали на Балі в 2021 році.

Схожі статті