Настя Каменських намагається приховати рукою живіт, але вагітність співачки видає одна деталь: “Я радію”

Настя Каменських вже понад 15 років являється найвпізнаванішою артисткою українського шоу-бізнесу. Але за популярність доводиться розплачуватися своїм приватним життям, подробиці якого неможливо приховати від публіки. Що приховує улюблениця мільйонів?

Героїня цього матеріалу — Настя Каменських. Безперечно, вона найпопулярніша та найобговорюваніша артистка українського шоу-бізнесу. Знаменитість приваблює своєю яскравою зовнішністю, запальним характером та сучасними піснями, які з перших рядків підкорюють слухача. Не менше уваги отримує й особисте життя Насті. Ще до її заміжжя шанувальники намагалися усілякими способами відшукати обранця виконавиці. Тривалий час Каменських прозоро натякала публіці та ЗМІ, що її серце давно не вільне і вона має людину, з якою відчула справжнє кохання.

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю
Настя Каменських заінтригувала мережу вагітністю

Але приховувала ім’я обранця зірка довго. Прихильники не один рік підозрювали свою улюбленицю у романі з її колегою та продюсером, Олексієм Потапенком. Знаменитості тільки відмовлялися та віджартовувався, начебто вони один одного полюбляють, звісно, але без жодного натяку на романтику. Цього разу правда була на боці фанатів і ці двоє дійсно були давно закохані один в одного. У 2019 році артисти офіційно повідомили, що одружуються.

Настя Каменських вийшла заміж у 2019 році
Настя Каменських вийшла заміж у 2019 році

Мережа одразу скипіла, оскільки, за стереотипами, таке неочікуване та стрімке одруження може бути тільки через вагітність. Отже, як тільки завершилася церемонія одруження, пильний глядач одразу почав шукати прояви Настиної вагітності. Йшли місяці та роки, але жодного разу, коли Каменських пророкували вагітність, зірка не народила. Можливо, цього разу правда також буде за глядачем?

Нещодавно знаменитість у своєму Instagram опублікувала фотографію, де позує біля фортепіано в просторій сукні, начебто ненароком прикривши живіт рукою.

“Під час війни музика набула нового значення. Я вірю, що українці почали більше цінувати те, що зроблене з українською душею і тепер рідну мову ми чуємо частіше. Відчуваю, що слухачі розділяють ці почуття”, — підписала фото Каменських.

Але сьогодні на порядку денному стоїть не тільки питання стосовно цікавого положення співачки. Виконавицю вже давно не бачили з її чоловіком, Потапом. Після повернення в Україну артисти перестали публікувати спільні світлини та з’являтися на заходах разом. Диму без вогню не буває?

Нагадаємо, що цього року Настя Каменських відсвяткувала своє 35-річчя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.