В шубі і шльопанцях: найбагатша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика показала свого чоловіка

Катерина Велика по праву вважається найяскравішою та неочікуваною учасницею "МастерШеф", яка завжди дивує глядачів своїми образами та вбраннями.

Та на цей раз Катерина здивувала тим, що нарешті показала свого чоловіка, про якого так часто згадує на проєкті та розповідає багато історій про їх подружнє життя. Багато хто вже почав думати, що чоловік Каті – це міф. Але він справжній і певно все ж таки відповідає розповідям Великої.

На “МастерШеф” образ Великої досі не розгадано до кінця, адже вона постійно змінює свою поведінку. То вона добра й шуткує, то дорікає кожному і не боїться висловити гострі слова. Але фактом є те, що її образ і поведінка зухвалі. Тому, деякі конкуренти не дуже хочуть мати справу з нею, бо побоюються.

Та в житті Катерини все інакше, виявляється, характерна жінка добровільно підкорилася коханому чоловікові. До речі його звати Андрій Великий. Чоловік займається стартапами криптовалют та є експертом з інвестицій. Заробіток у родині дуже достатній, вони мають кілька машин, житло та по самій Катерині помітно, що га прикраси й шуби грошей вона точно не жалкує.

Так, нещодавно Катя викладала у соцмережу фотографію де постала в шубі та шльопанцях разом з чоловіком на відпочинку. Образ трохи дивує, але це ж Велика, а її поєднання гардероба іноді вражає.

Недарма Катя вважається найяскравішою учасницею шоу, адже сама вона щоразу дивує нарядами. Ніколи не можливо побачити жінку у чомусь класичному, бо Велика полюбляє яскраві речі, які одразу привертають на себе увагу. А от чоловік Катерини виглядає досить просто, він одягнений у класичні джинси та без пафосу, але варто сказати, що на фоні своєї зіркової дружини він не губиться.

Схожі статті