Не вагітна Ксенія Мішина через 9 місяців після розлучення з Еллертом ошелешила новиною: “В пологовому будинку”

Ксенія Мішина відома українська актриса та учасниця шоу "Холостячка", яке зробило її більш популярною. Та й особисте життя жінки не дає нікому спокою.

Всій країні вже давно відомо, що Ксенія виховує сина Платона від перших стосунків, які закрутилася ще в університеті з одруженим чоловіком. Та за словами акторки він був ладен покинути все заради неї. І перший час юна студентка дійсно була  в цьому впевнена та втратила голову від почуттів, але іноді життя дає нам всім такі випробування, які відкривають наївні очі та демонструють хто поряд з нами.

Ксенія Мішина ошелешила новиною про пологовий будинок
Ксенія Мішина ошелешила новиною про пологовий будинок

Так сталося й у житті Мішиної, коли вона завагітніла, то той самий надійний чоловік просто зник з її життя. Тому, все довелося тягнути Ксенії. Звісно, дівчині дуже допомогли батьки й з малюком і з забезпеченням. Натомість їй самій хотілося дати своєму синові все найкраще, тому вона активно почала ходити по різних кастингах та братися за будь-які проєкти, аби тільки були гроші.

Насправді доля любить наполегливих та завзятих, тому зараз ми бачимо зі своїх екранів успішну, мудру та неймовірно талановиту актрису та маму. Але з особистим життям Мішиній так і не щастить.

На проєкті “Холостячка” вона зустріла того чоловіка, якого змогла покохати взаємно. Ним став Олександр Еллерт, комік та шоумен. Саме з ним, Мішина протягом року будувала стосунки та звикала до чоловіка в домі. Але і ці стосунки мали не дуже гарну кінцівку.

Натомість зараз в житті Ксенії все добре і вона відправилась на відпочинок із сином. Акторка часто ділиться своїми роздумами у дописах, але цього разу вона дійсно ошелешила новиною про пологовий будинок. Якщо прочитати лише початок, то можна вигадати собі будь-що про другу вагітність Ксенії. Але це зовсім не так, Мішина просто замислилась про те, як би добре було, якщо у пологовому будинку нам відразу давали інструкцію з життя.

https://www.instagram.com/p/CllN2XSNHaW/[/emed]

Тож, можна трохи видихнути, адже другої дитини Ксенія поки що не планує.

Схожі статті