Сукня-купальник: переможниця Холостяка-11 Аня Богдан на курорті показала стрункі ноги, які не світять Заливако

Анна Богдан стала популярною завдяки участі у проєкті "Холостяк", де стала обраницею головного героя, а тепер хизується фігурою на відпочинку.

Історія Ані на проєкті розвивалась дуже неоднозначно, але цікаво, адже з самого початку між Михайлом і Анною не було жодних натяків на стосунки та навіть на взаємну симпатію. Аня дуже соромилась проявляти себе та на першому побаченні була дуже мовчазна, а потім захворіла на ковід і вибула на 2 тижні. Та Михайла це не зупинило і він влаштував дівчині неймовірно романтичне побачення через скайп та зробив подарунок у вигляді сережок.

Анна Богдан похизувалась фігурою
Анна Богдан похизувалась фігурою

Це побачення запам’яталось обом та зародило їх історію як пари. І після того, як Аня повністю вилікувалась вона вже повернулась на проєкт з новим запалом та настроєм на перемогу. Так і сталося, бо згодом виявилось, що між ними багато чого спільного.

Після фіналу, Аня та Міша почали одразу ж жити разом та будувати стосунки вже у реальному житті, без камер та зайвих людей. Їх історія проіснувала трохи більше року і під час війни пара розірвала стосунки за бажанням обох. В цій історії немає винних чи поганих, просто так склалися обставини, подробиці яких, пара не розголошує і досі.

Та зараз вже кожен спокійно живе своїм життям, яке їх задовольняє. Наприклад, Аня продовжує займатися улюбленою справою – туризм та подорожує сама. Днями Богдан виклала фото у пляжній сукні, де показує свої красиві ноги, які вже встигли загоріти під палким сонечком. Слід зауважити, що Анна стаж тільки кращою, певно розставання йде на користь.

А що стосовно Заливако, то він дуже активно зайнявся волонтерством і своїм новим бізнесом – бренд одягу. І, так само як і Аня не забуває подорожувати й проводити свій час з користь для себе і для допомоги Україні.

Схожі статті