Про незмінного ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка знімають цілий фільм: “Він людина з великої літери”

Григорій Решетнік один з найпопулярніших телеведучих Українського телебачення, а також дійсно гідна людина, тому, він заслуговує на те, щоб про нього дійсно знімали фільм.

Григорій вже давно підкорив серця українців своєю щирістю та відкритістю. Адже він ніколи не боїться показати свої справжні почуття, висловлює думку, з якою завжди згодні люди, а це й робить його лідером думок. Тому Гришу дуже люблять та слідкують за його життям у соціальних мережах.

Про Григорія Решетніка знімають фільм
Про Григорія Решетніка знімають фільм

Крім того, що Решетнік відомий та успішний  ведучий, він ще й турботливий багатодітний татусь та люблячий чоловік. Також він відрізняється від багатьох своїм спокоєм. Ніколи не було помічено Григорія у якихось скандалах чи непорозуміннях. Дивлячись на ведучого, складається таке враження, що він взагалі не вміє сваритися, а тільки вирішує питання мирним шляхом.

Решетніка дуже цінують на роботі, адже він робить неймовірні рейтинги тим шоу, які веде. Та вдома, за те, що він такий який є і віддає все для щастя родини. Та окрім цих звань Гриша ще й частково став волонтером, який допомагає військовим та людям, які постраждали від війни. Тож, якщо піднімати зараз всі досягнення та звання Решетніка, не вистачить і кількох днів на обговорення.

Але є один факт, який пояснює все краще за всі інші. Колега Григорія вирішила зняти про нього фільм. Він буде автобіографічним та торкнеться більше професійної сторони Гриші, але й не омине його людяність та особисті якості, які розвинути в ньому на вищому рівні. Назви та дати виходу фільму поки що немає, але Галина, це саме та дівчина, яка зніматиме фільм про Григорія, назвала його “Людина з великої літери”.

Цікавому звісно, вже дізнатися, що ж буде у цьому фільмі та який він буде. Тому що, здається, про українських телеведучих ще фільми не знімали.

Схожі статті