Юлію Висоцьку недоречно висміяли в мережі за фото з відпочинку: “Надихається своєю потворністю?”

Юлія Висоцька відомий кухар, яка вже доволі багато років дивує своїми рецептами. Також жінка завжди демонструє свою натуральність, тому не соромиться показати себе без макіяжу, але цього разу викликала неоднозначну реакцію.

Вже багато років Юлія Висоцька є ведучою різноманітних кулінарних шоу, раніше вона вела шоу на українському каналі СТБ, але згодом шоу закрили та Юля поїхала на пошуки зірковості у росію, де нині й перебуває. Та попри це, її рецепти все ще користуються популярністю й серед українських господинь, адже вони дійсно смачні й Висоцька дійсно професіонал.

Та це не застерігає її від критики й частіше за все вона надходить Юлі через її зовнішній вигляд. Насправді, вона симпатична жінка, яка доглядає за собою та виглядає гідно, але чомусь, жінку часто критикують та навіть ображаючи через зовнішні дані. Можливо, не всім подобається, як вона себе подає, або як фарбується чи не фарбується, але все ж таки, порівнювати жінку з її ж чоловіком, це занадто, навіть для диванних критиків.

Проте, нове фото в соціальній мережі instagram з відпочинку, де Юля вийшла засмагати та зробила кілька кадрів, які обурили підписників та вони почали активно критикувати Висоцьку, а точніше стан її шиї, рук та шкіри загалом. Жінці дорікнули за масивну шию, жилясті руки та зморшки під очима.

  • “Краще прикрити шию і руки, вже не молода дівчина”
  • “Дама, а що з шиєю: укус чи пухлина?”
  • “Скелет непритомний – старенька під стать своєму чоловікові, Андрію Кончаловському”
  • “Захоплюється своєю потворністю?”

Такі коментарі отримала Юлія лише через фотокартку без макіяжу, навіть не хочеться уявляти, що ще іона мода почути від “добрих росіян”.

Юлію Висоцьку розкритикували у мережі
Юлію Висоцьку розкритикували у мережі

Натомість були й позитивні коментарі. Певно людям подобається Висоцька як людина та кулінар, тому і її зовнішність здається їм привабливою та не викликає негативу та агресивності.

Схожі статті