Солідно: Сніжана Єгорова зірвала жирний куш після розлучення з Антіном Мухарським, якому народила троє дітей

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова свого часу народила від колеги Антіна Мухарського аж троє дітей. В майбутньому, чоловік мав виплатити матері своїх спадкоємців шалені гроші.

Антін Мухарський був другим чоловіком української теледіви в минулому Сніжани Єгорової. У цьому шлюбі у шоумена народилося аж троє дітей. Що в майбутньому вплинуло на фінансове становище Сніжани і на переїзд Антіна з України за кордон.

Стало відомо, які аліменти Сніжана Єгорова отримує від Мухарського

Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського

Розлучення знаменитостей було одним найскандальніших в Україні. І посприяли цьому в тому числі різні політичні погляди.

Телеведучий мав залишити колишній дружині все спільно нажите у шлюбі майно – великий приватний будинок на Осокорках, чотирикімнатну квартиру на Святошино та два автомобілі. Також Мухарський взяв на себе зобов’язання виплачувати утримання на трьох неповнолітніх дітей у розмірі еквівалентному трьом тисячам доларів, що на той момент становило 24300 гривень. Усі ці положення було зафіксовано у шлюбному контракті.

Антін Мухарський і Єлизавета Бєльська
Антін Мухарський і його нова дружина Єлизавета Бєльська

За декілька тижнів до початку повномасштабної війни в Україні він повідомив, що у зв’язку з неспроможністю виплачувати такі шалені суми своїм дітям, він вимушений покинути територію України та осісти в Європі. Цікаво, що Сніжана прийняла ідентичне рішення, і також переїхала за кордон, однак у якості прихистку обрала Туреччину, звідки і підтримувала вторгнення російської федерації на території України.

Імовірно, зараз у Сніжани Єгорової все не так добре у фінансовому плані, як було до війни.

Натомість Антін Мухарський заявляє, що більше не планує народжувати дітей з новою обраницею Єлизаветою і для себе хоче лише справедливості.

Схожі статті