Алла Пугачова остаточно розірвала всі зв’язки з росією та закрила свій останній бізнес: назад шляху немає

Легендарна Примадонна російської естради повністю розірвала всі зв'язки з країною агрескою та навіть закрита там своє останнє джерело заробітку.

Алла разом з дітьми та своїм чоловіком Максом Галкіним майже від самого початку жорстокого наступу росії на Українські території все зрозуміла та вирішила не приєднуватися до злочинів, які синить рф. Тож, вже більше ніж пів року Примадонна живе в Ізраїлі, де, до речі перебуває багато її колег.

Алла Пугачова розірвала всі зв’язки з росією

Сама Пугачова, на відміну від Галкіна довгий час мовчала з приводу війни й навіть не надто активно виходила на зв’язок. Тому, думка про її позицію була неоднозначною. Але крізь час Примадонна таки вирішила висловитися щодо дій своєї країни та свою думку. Але коли Алла набралась сміливості, то отримала на свою адресу засудження навіть від Філіпа Кіркорова, який все життя безмежно її кохав.

Та виходячи з останніх подій, на Пугачову це не дуже й вплинуло. Тому що днями Алла заявила, що вона закриває свій останній бізнес в росії та більше не буде ніяким чином пов’язана з нею.

Алла Пугачова розірвала всі зв’язки з росією

Річ в тому, що зірка  подала документи на закриття власної компанії під назвою “АПБ”, яка займалася організацією виступів Примадонни, звукозаписом та виданням музики. А тепер виходить що росія більше не почує пісень Алли Пугачової.

По-перше, її визнали іноагентом, а, по-друге, тепер немає ніяких підстав включали пісні легенди на радіо або на телебаченні, адже за думкою керівництва країни – вона ворог.

Та на щастя, Пугачову така перспектива не лякає, інакше вона б не закрила той бізнес, який дозволяв їй потрапляти у різноманітні хіт-паради та заробляти на цьому гроші. Тому, модна лише порадіти тому, що є люди, які ще можуть розрізняти де правда, а де зло.

Схожі статті