“Коханець” Інни Білоконь Андрій Данилко розповів, як проводить свої вечори: поряд з ним Наталія Сумська

В цей неспокійний час, коли не заспокоює навіть ромашковий чай та медитації, кожен знаходить свій острівець спокою. Наприклад, співак Андрій Данилко відновлює рівновагу власним перевіреним способом, яким поділився з прихильниками.

Тепер всі українці залежні від модного слова “блекаут”, з яким життя стало сповнене сюрпризів. Ніколи не знаєш, коли знову вимкнуть світло, що робити у суцільній темряві?

Співака Андрія Данилка ця проблема теж не обійшла стороною. Хоча він і справжня зірка, але власне помешкання освітити не може — запалює тільки танцполи. Але власним методом заспокоєння та проведення дозвілля поділився охоче.

Зірка на голові Сердючки не сяє так яскраво

Війна внесла свої корективи у творчі плани Андрія Данилка, але він сприймає цей факт мужньо, як щось, що треба просто пережити. Вимкнення світла заважає як буденним справам, так і новим проєктам: команда артиста не може спокійно працювати на студії, адже без електроенергії багато хто не може банально дістатися до роботи.

Однак, співак знайшов, чим зайнятися довгими та темними вечорами вдома. Завдяки тому, що ловить мобільний зв’язок, на телефоні є інтернет, тому Данилко має змогу бути в курсі всіх новин.
Артист також залюбки дивиться улюблені фільми та спектаклі з часів свого дитинства. Він зізнається, що пошуки ідеальної стрічки стали більш важкими, оскільки змінилися ритм та вібрації. А от улюблені телепередачі з 70-х Андрій Данилко переглядає більш охоче.

Наталія Сумська у ролі Кайдашихи на сцені театру

Фаворитом серед усіх методів для розслаблення для співака стало прослуховування аудіокниг, особливо коли текст читає Народна артистка України — Наталія Сумська. Данилко відмітив, що для нього найбільш важливим є голос, тому саме з нею він проводить свої вечори. У виконанні Наталії він вже декілька разів переслухав “Кайдашеву сім’ю”.

“Вона читає дуже атмосферно, з’являється відчуття спокою. В темряві, в напівсонному стані дуже добре слухати, як у свій час радіо”, —

ділиться враженнями Андрій Данилко.

Дійсно, голос Наталії Сумської зачаровує та має магічний ефект, який діє краще справжньої болгарської валер’яни.

Нагадаємо, Андрій Данилко був учасником конкурсу “Євробачення” у 2007 році.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.