З мокрим волоссям: фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна показала, як виглядає вдома

Шанувальники звикли бачити фронтвумен The Hardkiss Юлію Саніну з макіяжем і в цікавих нарядах, однак вдома вона виглядає досить просто.

Популярна українська співачка, солістка гурту The Hardkiss і одна з найуспішніших учасниць 7 сезону проєкту «Танці з зірками» Юлія Саніна опублікувала світлину, на якій вона майже без макіяжу в домашній атмосфері.

Фото співачка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що Юлія Саніна полюбляє яскраві образи і неймовірні перевтілення. Співачка каже, що її подобається бути різною, пожити іншим життям. Проте цього разу вона вирішила показати себе справжню.

На фото Саніна позує вдома, на її обличчі мінімум макіяжу – співачка тільки підкреслила вії. Юлія постала без зачіски, з мокрим волоссям. Для знімку співачка вдягла стильний бежевий світшот. Однак відсутність макіяжу не заважає Саніній залишатися красивою, фанати можуть переконатися, що її чарівні риси – справжні, а не результат роботи візажистів.

Свій пост Саніна доповнила пронизливою поезією із альбому «Залізна ластівка».

Фанати не поскупилися на лайки і компліменти улюбленій артистці, і відзначили, що вона дуже красива і ніжна.

  • Ці рядки просто неймовірні. А взагалі кожна ваша пісня, кожен вірш залишаються під скронями моїми назавжди. The Hardkiss це любов на все життя.
  • Прекрасні вірші!Справжня поезія! Я в захопленні! Юля,пишіть! Ваша поезія глибока і прекрасна!Хочу ще!)))
  • Найкраща.
  • Юлічка, ти просто космос.
  • Ніби вірші з майбутнього.

Схожі статті