Тату на спині, спадаючі локони та солідні об’єми: екс-дружина Дзідзьо Славія нагадала йому, що він втратив

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія скрлинула мережу, презентувавши новий відеокліп. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року знаменитий український виконавець Дзідзьо об’явив про те, що розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років стосунків. Пара була разом ще за часів студенства, колись намагалась побудувати музичну кар’єру разом, а тому розрив був болісний.

Колишня дружина Дзідзьо Славія підкорила мережу новим відеокліпом

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Колишня дружина Дзідзьо Славія підкорила мережу новим відеокліпом

Втім, обидва вже намітили свої власні шляхи, то ж справа буда вирішеною, а розставання безповоротним. Славія дала декілька ексклюзивних інтерв’ю, в яких зізнавалась, що більш за все хоче стати відомою артисткою. На шляху до мрії стояв Михайло, який був проти конкуренції в сім’ї .

Саме тому під час розлучення та після нього жінка активно займалася просуванням власної творчості. Останній рік був для Славії плодовитим, тож вона випустила декілька пісень і навіть зняла пару кліпів.

І якщо в особистому житті Ярослава пережила велику невдачу, то в професійному зірка добивається бажаного. Нещодавно на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram з’явилася презентація нового кліпу, в якому вона постала у досить елегантному та вишуканому образі.

Зокрема зірка показала розкішне татуювання на спині, неймовірної краси волосся та ідеальну фігуру.

У коментарях під публікацією знаменитості користувачі мережі одразу ж почали ділитися своїми враженнями від побаченого та почутого. Зокрема, Славія отримала велику кількість схвалень. Що ж стосується дітях, то він поки ніяк не відреагував на новий кліп колишньої дружини.

Схожі статті