Святослав Вакарчук відгуляв весілля та показав неймовірної краси наречену з вогненно-рудою шевелюрою

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук веде досить закритий образ життя, і тим не менш, встиг засвітитися на розкішному весіллі в Грузії.

Святослав Вакарчук як ніхто інший знається на коханні, адже автор ліричних текстів, з якими знайома вся країна, не може бути в таких питаннях бути некомпетентним. Свої найлегендарніші хіти він написав, будучи закоханим у свою колишню дружину Лялю Фонарьову.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Однак, інші учасники “Океану Ельзи” не менш щасливі у коханні.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Так, 3 роки тому Святослав Вакарчук відгуляв на розкішному весіллі, яке було влаштовано в Грузії. Одружився друг та колега музиканта Володимир Опсениця. Нареченою стала красуня Світлана.

Про надважливе свято у житті  Володимира Вакарчук розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Виконавцю дісталася важлива роль на весіллі колеги – він був шафером.

Святослав Вакарчук відгуляв весілля

Варто відмітити, що кадри з торжества були досить скромні, а на знімках можна помітити Лялю, що свідчить про характер стосунків Святослава з першою дружиною незадовго до кризи, що призвела до розлучення.

Нагадуємо, минулого року піар-відділ музичного гурту повідомив про розставання Святослава Вакарчука та його дружини після двадцятирічних стосунків. Через декілька місяців стало відомо про народження первістка артиста Івана. Тоді аудиторія почала здогадуватися, що справжньою матір’ю хлопчика стала продюсерка Євгенія Яцута. Втім, зірка ніяких офіційних заяв стосовно нової обраниці не робив.

Через рік красуня знову засвітилася з великим животом, тож поповзли чутки про скопц появу другої дитини у музиканта. Невдовзі стало відомо, що у Святослава Вакарчука народилася і донечка.

 

Схожі статті