|
02.12.2022 12:23

Мистецтво бути непомітною: як вагітна Наталія Мосейчук з величезним животом вела ефіри і не світила положенням

Крутого підйому в кар’єрі Наталія Мосейчук зазнала вже тоді, коли реалізувалася, як мама. В Київ майбутня теледіва переїхала разом з старшим сином Антіном. Рідний батько спадкоємця залишився в минулому Наталії, і навіть через стільки років вона не виявляє жодного бажання говорити про нього.

Наталія Мосейчук розповіла, як приховала свою вагітність

Наталія Мосейчук розповіла, як приховала свою вагітність

9-річного сина Матвія Наталія Мосейчук народила у другому шлюбі. Хлопчик народився в одній з київських клінік. Вага дитини становила 4 кілограми, зріст 57 сантиметрів. Мама і син почувалися чудово. А вже згодом стало відомо, що малюка назвали Матвієм.

Глядачі до останнього не здогадувалися про те, що телеведуча знаходиться у цікавому положенні. В декрет вона вийшла за 10 днів до пологів. А вже через 4 місяці знову повернулася на телебачення, з новими силами, енергією та цілями.

Після народження другого сина світ побачили ексклюзивні кадри, на яких Наталя Мосейчук постала  у домашній обстановці, з величезним животом та безмежно щасливим виразом обличчя. На відміну від більшості вагітних жінок, Мосейчук начебто і не страждала від набряків та зайвої ваги, а буквально сяяла.

Наталія Мосейчук розповіла, як приховала свою вагітність

До речі, знаменитість неодноразово розповідала, що дуже щаслива бути матір’ю саме хлопчиків. Наталія Мосейчук не може уявити, чи змогла б взагалі займатися вихованням доньок.

З Матвієм та Антіном Наталія майже не мала проблем і тому насолоджувалася поєднанням материнства та журналістської діяльності.