Іра Раковчен з “МастерШеф” показала, як виглядає її коханий: молодий чоловік-красень, який Великій і не снився

Молода та енергійна красуня учасниця шоу "МастерШеф" Ірина Раковчен вже давно не приховує свій статус заміжньої жінки, також вона періодично згадує про свою донечку. Однак, показувати родину широкому загалу вона не спішила, але щось змінилося.

Симпатична білявка, 26-річна Ірина Раковчен, яка стала учасницею “МастерШеф. Битва сезонів” після участі у 10 сезоні проєкту, ніколи особливо не афішувала подробиці свого особистого життя. Але ще до участі в шоу було відомо, що вона з 2017 року заміжня за хлопцем, який дещо старший за неї та маленька донька.

Учасниця МастерШеф. Битва сезонів Ірина Раковчен

Ірина — успішна підприємиця, яка мала свою кав’ярню, де відповідала за безліч нюансів: від власне кондитерських виробів до бухгалтерії. Однак, через карантин під час пандемії, а згодом і війну, бізнес пішов на спад. І хоча кондитерське мистецтво так і залишилось пристрастю дівчини, все ж необхідно було щось змінювати у житті. Раковчен вирішила спробувати себе в IT-сфері, адже є у кого повчитися.

Іра Раковчен в чоловіком та донькою

Чоловік Ірини, Ярослав, також працює в цій галузі. Зараз дівчина та її сім’я перебралися у Дубаї, де вони розпочати нове життя, деталями якого Раковчен безперестанку ділиться за своїми підписниками. А свій бізнес у Києві поки що поставити на паузу, щоб не проґавити можливість побувати у одній із найбагатших та найпрогресивніших країн світу.

Днями вона виклала у своєму Інстаґрам-акаунті світлину, на якій вони разом з коханим Ярославом та донечкою Алісою, широко посміхаючись позують на тлі дубайських хмарочосів та зелених алей.
Ірина підписала фото: “Mommy daddy Alisa”.

 

На ній Ірина одягнена у повсякденну сукню тілесного кольору та кеди, але при цьому виглядає як справжня модель, оскільки має тендітні форми. Чоловік — під стать Раковчен: стрункий та підтягнутий.
Донечка Аліса — справжня принцеса та копія мами: біляве волосся, іскристі оченята, проте усмішку успадкувала від красеня-батька, якого вона міцно обіймає, сидячи в Ярослава на руках.

Нагадаємо, Ірина Раковчен професійно займається бадмінтоном та має титул майстра спорту.

Схожі статті