Як головна Королева Ночі виглядає “на домашньому”: Оля Полякова у спортивках, в піжамі та у фартуху

Ніщо людське зіркам не чуже. Вони прокидаються без мейкапу та пишних локонів, готують сніданки дітям у школу, займаються хатніми вправами. Але Супербілявка Оля Полякова, як завжди, на голову вище.

Не так часто можна побачити головну Королеву Ночі, гламурну білявку Олю Полякову в образах, які хоч якось наближені до простого народу. Завжди у розкішних сукнях та на високих підборах, з бездоганним макіяжем та ідеальною зачіскою, співачка виглядає, ніби тільки-но вийшла з піни морської. Своїми нарядами вона може підкорити будь-який подіум, хоча й не дивно, коли маєш такі довжелезні ноги.

Незрівнянна Оля Полякова не завжди виглядає ідеально

Проте, не завжди навіть така королева, як Королева Ночі, носить свою корону. Бувають моменти, коли вона ставить її на поличку поряд із золотим мікрофоном, надягає спортивний костюм та йде доїти корову.
Ми підготували топ-3 образів, де білявка Полякова виглядає неочікувано для своїх шанувальників.

Чи можна уявити, як Супербілявка готує на кухні, натягнувши поверх дизайнерського одягу фартух? Легко!
У власному кулінарному шоу “Королева кухні” Оля Полякова ділиться хитрощами приготування улюблених страв, незвичайними рецептами та теревенить із запрошеними зірками про життя.

Королева кухні Оля Полякова

Там вона показує глядачам процес приготування самостійно перевіреної нею страви від А до Я. А для того, щоб не забруднитися, коли так захоплюєшся моментом, Оля постає у різних фартухах, які теж є частиною образу.

А як щодо образу у стилі “я тільки-но з ліжка”? У такому Полякова теж була помічена.

Домашня Ольга Полякова

В рожевих капчиках, чорній атласній піжамі, без своєї класичної зачіски-хвилі, замість якої волосся, зібране на потилиці. На задньому фоні — атмосфера домашнього хаосу. Такий простий і знайомий кожному антураж.

Якщо ви думали, що Оля Полякова в спортивному виглядає так, то це ще не все?

Такий спортивний стиль не для Полякової

Вона, як гідна білявка, любить рожеві велюрові спортивні костюми.

Оля Полякова в гламурному спортивному костюмі

В такому можна і корову подоїти, і до сільського магазину збігати так, що аж “шльопки” загубляться, як це було на шоу “Дольче віта капут”, учасницею якого в далекому 2009 була Оля Полякова.

Нагадаємо, співачка Оля Полякова народилась в 1979 році у місті Вінниця.

Схожі статті