Наймодніші пуховики сезону: Лілія Ребрик, Даша Кацуріна, Соломія Вітвіцька збентежили красивим утепленням

Сезон пуховиків вже розпочався, а це означає, що модницям є над чим поламати голову. Який же варіант цього вже класичного варіанту верхнього одягу обрати? А от зіркові красуні знають, у що необхідно одягнутись, щоб впіймати сотні захоплених поглядів.

Здається, лише нещодавно закінчилося літо, але вже навіть осінь непомітно промайнула, налякавши нас першим снігом, і от-от зима буде в розпалі. Саме час діставати з шафи теплі светри, шарфи, шапки, однак, що робити з пуховиками? Який варіант буде комфортним, але водночас стильним? Який пуховик обрати, щоб не виглядати не декілька розмірів більше, не звернувши та не змокнувши при цьому? Варто запитати у зірок шоу-бізнесу, які добре розуміються на таких речах — з чим і як носити цей елемент верхнього одягу.

Як провести зиму стильно

Ведуча Лілія Ребрик по праву може називатися однієї із найсильніших ведучих. Завжди одягнена як з голочки, білявка — гарний приклад того, як варто одягатися сучасній леді.

Вона утеплилася класичним матовим пуховиком молочного кольору довжиною до середини стегна. Безпрограшний варіант для будь-якої погоди та приводу: під джинси, під сукню, під штани-палаццо.

Лілія Ребрик в пуховику молочного кольору

Лілія Ребрик скомбінувала його з трендовими шкіряними штанами кольору кави з молоком. Найцікавіше — аксесуари: бейсболка в тон пуховику з овчини.

Як носити тепле пальто: ідеї від Лілії Ребрик

Також Лілія Ребрик вміє носити и теплі пальта.

Соломія Вітвіцька обрала трендовий стьобаний тонкий пуховик прямого крою з капюшоном. Освіжаючий м’ятний колір стане яскравим довершенням будь-якого похмурого дня. Вітвіцька поєднала його з шкірними штанами контрастного кольору — нестандартне рішення.

Соломія Вітвіцька у пуховику від Reserved

Даша Кацуріна — королева пуховиків, її бренд починався саме з них. Дизайнерка самостійно пошила собі пуховик з ковдри, який потім став найвпізнаванішою річчю бренду.
Вона вміє носити пуховики-ковдри, ультрамодні короткі, А-силуету, ще й у будь-яких кольорових рішеннях.

Даша Кацуріна у пуховиках власного бренду

Те, як носить цей верхній одяг Даша — краща реклама її бренду, а вона його ідеальне обличчя.

Ідеї для поєднання пуховиків від бренду Даші Кацуріної

Пуховики вона носить будь з чим: спортивні штани, джинси, об’ємні худі, спідниці “в підлогу”, виглядаючи при цьому дуже стильно та сучасно.

 

Схожі статті