Живе в злиднях і більше не було зіркових ролей: як змінилася красуня з серіалу “Тетянин день”

Далеко не всіх зірок прогримівшого серіалу "Тетянин день" чекав успіх після завершення проєкту. А певним акторам довелося зовсім не солодко.

Хоча життя знаменитостей здається райським, насправді, це далеко не так. А деяким зіркам взагалі доводиться пройти через неймовірні випробування, які їм приносить слава. Такою стала Анна Снаткіна — зірка культового серіалу “Тетянин день”.

Анна Снаткіна з серіалу “Тетянин день” розповіла про важкі випробування

Анна Снаткіна
Анна Снаткіна з серіалу Тетянин день розповіла про важкі випробування

Найтравматичнішим спогадом для акторки є її недуга, яку вона заробила під час фехтування. Жінка втратила свідомість від сильного болю, а в лікарні дізналася про непростий діагноз — грижа, яка може призвести навіть до паралічу.

Втім, зірка відмовилася від хірургічного втручання і займалася фізичними вправами, щоб побороти хворобу. Також вона носила корсет. Врешті-решт, їй вдалося вилікувати хребет та повноцінно встати на ноги.

Після шаленого успіху теленовели “Тетянин день” на Снаткіну чекав період стагнації. Вона не залишалася без роботи, але ролі отримувала незначні для своєї кар’єри. Не пощастило їй спочатку і в коханні: перший чоловік виявився зрадником, що зробило Анну менш довірливою особистістю.

Анна Снаткіна та Кирило Сафонов
Анна Снаткіна з серіалу Тетянин день розповіла про важкі випробування

І лише через 5 років Анна нову почала отримувати значні ролі. У той самий період відбулися зміни і в її особистому житті.

2012 року акторка вийшла заміж за петербурзького актора та шоумена Віктора Васильєва – колишнього гравця КВК та ведучого телепрограми “Yesterday Live”. Познайомилися вони на одному з ефірів, що вів Васильєв.

Як розповідала акторка, рішення одружитися вони ухвалили, коли “Вітя підійшов і сказав, що хоче від мене дітей”, а “коли ми подавали заяву до РАЦСу, я дізналася, що вагітна”.

Схожі статті