Слава Камінська неочікувано пофарбувала волосся: тепер схожа на екс-колегу з НеАнгелів Сміюху

Слава Камінська, яка вважається жінкою з характером, часто змінює свій стиль та образи, але найбільше їй пасує рижий колір волосся, під темперамент. Та днями жінка показала геть новий образ.

Варто одразу відзначити, що Камінська знаходиться за кордоном від самого початку війни разом зі своїм сином, заради якого, до речі та поїхала. Слава перебуваючи у Нідерландах вже неодноразово нагадувала про себе українцям, але не з добрими новинами, а участь у публічних скандалах з колегами.

Можливо це такий спосіб нагадати про себе голосно, щоб точно не забули, проте нині у людей є й інші проблеми, більш важливі, тому за скандалами зараз слідкують не так активно, але все ж таки витівки Слави не залишаються без уваги.

Але цього разу новина про зірку буде абсолютно спокійна, що дуже вас дивує. Тож, днями артистка виклала у соціальну мережу нове фото, де постала в геть новому образі. Співачка вирішила пофарбувати волосся у темний колір. Тепер Камінська ще більше нагадує колишню колегу Вікторію Сміюху, але їй пасує.

Річ в тому, що Віку та Славу завжди порівнювали за зовнішністю, бо вони дійсно схожі, просто раніше їх розділяв колір волосся та зріст. Але якби зараз жінки зійшлися разом на сцені, було б важко їх розрізнити, особливо здалеку.

Тож, тепер Слава Камінська брюнетка і судячи з допису, жінка почала вести здоровий спосіб життя та скоріш за все йшла у тренувальну залу, бо сумка в неї завелика для звичайної прогулянки. Коментарів звісно під постом багато, тому, новий інфопривід від Камінської зробив свою справу та пригорнув увагу до неї.

Слава Камінська тепер схожа на Сміюху
Слава Камінська тепер схожа на Сміюху

Нагадаємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Вікторія Сміюха розповіла, що Слава завжди пригнічувала її та принижувала і як людину, і як співачку. Тому новий колір волосся як у Віки, теж може про щось свідчити.

Схожі статті