Їм не потрібні золоті картки: Ксенія Кошова, Камалія Захур, дружина Гордона — вони вийшли заміж не за банкомат

Чомусь досі багато хто думає, що якщо жінка виходить заміж за заможного чоловіка, то це обов'язково через гроші. Та часи змінюються і варто припинити думати шаблонами.

Наприклад, є достатньо зіркових пар, які живуть у шлюбі вже багато років і жінки не такі багаті, як їх чоловіки, проте заміж вони виходили не за банкомати, а за людину. Бо цінують в першу чергу ті риси характеру, з якими їм доведеться жити все життя. Без кохання насправді жодні гроші не врятують та не змусять покохати.

Отже, ми вирішили це показати на прикладі трьох зіркових подружніх пар, які вже давно живуть разом та в чиїх родинах чоловік є головною фігурою, яка дуже гарно заробляє.

Ксенія Кошова

Дружина Євгенія Кошового
Дружина Євгенія Кошового

Ксенія вийшла заміж за Кошового ще у 2007 році, коли він вже був доволі відомим актори студії “Квартал 95” та заробив собі й ім’я і гроші. Та жінка покохала Євгена за те, яка він людина, як він завойовував її серце. За ту турботу й увагу, яку Женя дарує дружині й сьогодні. До того ж сама Ксені має бізнес, вона відкрила власний бренд одягу і заробляє на цій справі вже понад 10 років. Тож, сидіти на шиї у чоловіка не в її правилах.

Камалія Захур

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Дружина Мохаммада Захура Камалія

Камалія відома українська співачка й благодійниця, яка і до зустрічі з чоловіком влаштовувала своє життя сама. Жінка завжди заробляла гроші та ніколи не скаржилась на те, що працювати вона не хоче. Та коли зустріла на своєму шляху Мохаммада, закохалась у його добре серце. А ось на його статус та розмір гаманця, Камалія взагалі не дивилась. Вона просто покохала Захура.

Олеся Бацман

Дружина Дмитра Гордона
Дружина Дмитра Гордона

Дружина відомого журналіста Дмитра Гордона також не звертала уваги на статки свого обранця, тому до їх історія почалась з романтизму, а не з підрахунку грошей. Олеся й сама журналістка, тому для неї не проблема заробити собі гроші на життя. А ось Дмитро підкорив красуню своїм гумором та інтелектом.

Схожі статті