Усі друзі Тіни Кароль чоловічої статі: з ким поп-діва дружить, а з ким крутить романи – Балан, Жук та інші

Чи існує дружба між чоловіком та жінкою? Як ніхто інший про це знає знаменита українська поп-співачка, Тіна Кароль. Після смерті чоловіка, на нові стосунки знаменитість не наважилася, а от дружнє спілкування завжди доречно. З ким із чоловіків шоу-бізнесу дружить співачка?

Існує стереотип, що не буває дружби між чоловіком та жінкою. І навіть коли є яскраві приклади таких взаємовідносин, публіка продовжує заперечувати це явище. Навіть в українському шоу-бізнесі є артисти різної статі, які вже не один рік дружать один з одним і романтичними відносинами там навіть і не пахне. Проте глядачі, коли тільки-но бачать, що спілкування якихось зірок різної статі стало більш тісним, одразу приписують знаменитостям роман.

Саме так було з Тіною Кароль, яка під час знімань проєкту “Голос” почала тісно спілкуватися зі своїм колегою та іншим суддею шоу — Даном Баланом. Звісно, що глядачі одразу приписали цим двом службовий роман, коли побачили, з якою увагою молдавський красень слухає, що зі свого крісла віщує Тіна. Схоже, що артистам було до вподоби підігрівати чутки про свої стосунки та грати на публіці пару, яка намагається приховати, що між ними щось є, бо треба ж якось тримати фанатів у тонусі.

Тіна Кароль та Дан Балан на Голосі Країни
Тіна Кароль та Дан Балан на Голосі Країни

Відомо, що Балан був частим гостем в домі Тіни, де вони займалися репетицією та навіть записали спільний трек, який презентували на суперфіналі “Голосу країни”. Коментатори помітили, що між знаменитостями дійсно є флірт та якась любовна хімія, але цілком ймовірно, що це була просто професійна акторська гра, адже нікому б не сподобався кліп, де актори не викладаються на повну. Можливо, що між Тіною Кароль та Даном Баланом було щось дійсно більше, ніж просто дружба. Але у цьому зізнаватися співаки й досі не хочуть.

Тіна Кароль записала спільний з Даном Баланом кліп у себе вдома
Тіна Кароль записала спільний з Даном Баланом кліп у себе вдома

Також поп-діві приписували роман з її партнером на шоу “Танці з зірками”, Дмитром Жуком. Пристрасний погляд, тремтяче дихання та запальні рухи, які були між цими двома був на сцені, дійсно можна було легко сплутати з любовною інтрижкою. Але сам Дмитро швидко спростував ці чутки та зауважив, що поважає Тіну, як творчого наставника та відноситься до неї, як до боса та зіркової колеги.

Дмитро Жук розкрив подробиці стосунків з Тіною Кароль
Дмитро Жук розкрив подробиці стосунків з Тіною Кароль

Кароль завжди була ввічливою пані, яка не скупиться на посмішку чоловікам, кокетує та фліртує. Тому навіть приятельські відносини з представниками чоловічої статі фанати можуть переплутати з любовним романом.

Нагадаємо, що Тіна Кароль виховує 13-річного сина, Веніаміна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.