Тіна Кароль, Світлана Лобода, Ані Лорак за декілька днів до пологів: як виглядали вагітні зірки перед родзалом

У родзал, як на сцену! Сучасні жінки завжди прагнуть виглядати на всі сто відсотків, навіть, коли збираються у пологовий будинок. Цікаво, як виглядали знаменитості на останніх термінах вагітності. 

Світлана Лобода

Світлана Лобода приховує ім'я батька другої дитини
Світлана Лобода приховує ім’я рідного батька другої доньки

Світлана Лобода одна з найзагадковіших артистів України, оскільки її життя завжди оповите таємницею. Зірка тривалий час не показувала свою старшу доньку та не розповідала, хто її батько. З народженням другої дитини нічого не змінилося, крім того, що тепер співачка вирішила повністю приховати ім’я рідного батька дівчинки. Але фактом своєї вагітності Лобода поділялася з прихильниками та навіть балувала публіку особистими світлинами з округлим животиком. Доволі швидко після пологів Світлана повернулася до своєї звичної фігури та виглядала так, наче в родзалі ніколи й не була.

Тіна Кароль

На останніх термінах вагітності Тіна Кароль позувала для журналу Viva
На останніх термінах вагітності Тіна Кароль знялася для журналу Viva

Виконавиця завагітніла ще 2008 році, від свого чоловіка, Євгена Огіра. У той період чутки про цікаве положення зірки підтвердилися ще до офіційного розпису з продюсером. Сумнівів не було, коли співачка, яка завжди була струнка та спортивна, доволі швидко округлилися. Під час вагітності Кароль не часто виходила у світ, але на публічних заходах обирала зручні та просторі наряди. На останніх термінах Тіна наважилася на фотосесію для журналу Viva, з’явившись у тендітному образі з неприкритим животиком. Після смерті коханого чоловіка, у 2013 році, Тіна Кароль сама виховує сина. Зараз Веніаміну 13 років і він навчається за кордоном.

Ані Лорак

Екс-чоловік Ані Лорак був присутнім на пологах своєї дружини
Ані Лорак народила доньку від іноземця Мурата Налчаджиоглу

Колишня улюблениця української публіки зараз й носа не показує з росії. Але її колишній чоловік, від якого вона народила доньку, цілковито підтримує Україну й навіть себе вважає трішки українцем. З Муратом Налчаджиоглу співачка народила доньку. Під час вагітності знаменитість не приховувала живіт, хоча й набрала під час очікування дитини понад 15 кілограмів. У родзал виконавиця пішла разом з чоловіком, який сам настоював на присутності під час пологів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.