Фаворитка Вакарчука Соловій публічно показала своє кохання після розставання з співаком: “Люта любов”

Колишня фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій вийшла на сцену з українським прапором та підкорила мережу новим репертуаром. Усі деталі в статті.

Христина Соловій прославилася в Україні ще за часів, коли була підопічною Святослава Вакарчука. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” та автор багатьох безсмертних хітів рідко бере під своє крило інших музикантів, однак красуня з ангельським обличчям та ніжним голосом стала виключенням. Хоча співпраця зірок давно завершена, творчість Христини досі ніби дихає нотами Вакарчука.

Хто б міг подумати, що після початку повномасштабної війни в Україні репертуар артистки зазнає змін і перетвориться на справжній заклик до боротьби.

Христина Соловій публічно показала своє кохання

Христина Соловій публічно показала своє кохання

Так, у перші місяці війни Христина взялася створювати композиції, які увійшли у добірку під назвою “Українська лють”. Виконавиця мандрує містами та дарує своїм слухачам натхнення та сили битися за незалежність надалі.

І у цей непростий період між зіркою та аудиторією зародився новий зв’язок. Соловій не припиняє зізнаватися в коханні своїм слухачам, робить це на сцені і у своєму блозі. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, який був відзнятий за декілька секунд до виходу артистки на сцену. У дописі до публікації Христина написала: “Люта любов”.

Звісно, малася на увазі любов до пошановувачів її творчості. До речі, у кадрі Христина постала з українським прапором з зображенням гербу. Цей прапор був отриманий співачкою на концерті у Львові, який для багатьох українців запам’ятався, як один з найпотужніших виступів артистки. Заспівала Соловій, обгорнувши ним свої тендітні плечі.

Схожі статті