Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні-накидці і стала копією Кайлі Міноуг: затьмарила поп-зірку, не стараючись

Білий костюм-накидка Кайлі Міноуг став у шоу-бізнесі культовим, і хто б міг подумати, що Тіні Кароль вдасться не тільки повторити успіх, але й можливо перевершити австралійську співачку.

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль заявила, що повністю відмовляється від свого російськомовного репертуару. Усім відомі хіти вона або перекладає на українську, або англійську мови.

Звісно, перероблені композиції мають необхідність у піарі, тому артистка активно ділиться новими версіями старих пісень на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та різноманітних платформах.

Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні-накидці

Зокрема, нещодавно у її мікроблозі з’явився новий відеоролик в розділі сторіз: Тіна Кароль виступила з англомовною композицією у неймовірно розкішній сукні з капюшоном, яка віддалено нагадує костюм Кайлі Міноуг для кліпу “Can’t get you out of my head”.

Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні-накидці

Варто відзначити, що і макіяж поп-діва нібито повторила за австралійською виконавицею.

Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні-накидці

Нагадуємо, повномасштабну війну Тіна Кароль зустріла в монастирі, який покинула через тиждень після вторгнення. Зірка спочатку брала участь в антивоєнних мітингах в Польщі, а потім рушила на благодійні гастролі, гроші з яких направляла у фонди. Зокрема, співачка придбала квартиру для хлопчика з Маріуполя, чий щоденник сколихнув увесь світ, а також передає автомобілі на фронт.

Деніель Салем розповів, що поп-діва дуже просто прощається з грошима, коли мова йде про захисників та постраждалих. Син артистки зараз знаходиться на навчанні у Великобританії, вле приїздив до Польщі, щоб підтримати біженців разом з зірковою матір’ю.

Схожі статті