МастерШеф. Битва сезонів 15 випуск від 03.12.2022: хто покинув проєкт – “Спеціально все робили, щоб вигнати”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 15 випуску від 03.12.2022 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, який учасник покинув проєкт на цей раз.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 15 випуску від 03.12.2022. На цей раз з проєкту пішла прекрасна Іра Раковчен, талановита кондитерка та амбіційна бізнесвумен.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

15-й епізод став дуже напруженим як для учасників, так і для глядачів. Герої мали буквально почати творити дива на кухні, що було досить непросто. Втім, деяким учасникам, таким як Влад вдалося справити враження та зробити помпезну презентацію.

Іра Раковчен опинилася сам на сам у конкурсі з коробками-загадками. Під одною лежало 25 простих інгредієнтів, а під іншою – 9, але складних. У кожного була можливість обрати для себе варіант, аби в сліпу назвати кожну позицію.

Учасник, який називав за 10 хвилин 9 або 25 продуктів, отримував білий фартух. Якщо учасник хоч раз схибив – йому доводилося готувати страву з тих продуктів, які не в змозі відгадати. Так як Іра є сильним гравцем у сфері приготування десертів, з даним конкурсом впоралася гірше всіх.

Якщо кухарям довелося зіштовхнутися з дуже непростими завданнями, то шанувальникам проєкту з розчаруванням. Справа в тому, що далеко не всі фанати що прийняли те, як учасники та судді вчинили з Олександром Кривцем.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів
Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Саме тому коментарі під публікаціями на офіційному акаунті програми в соціальній мережі Instagram буквально наповнені критикою у сторону усіх членів знімального процесу.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Зокрема Олександра та Іру почали активно порівнювати, адже обидва учасники пішли зі студії, не попрощавшись. Однак, виліт з проєкту кондитера вразив глядачів не так сильно, як хлопця, якого буквально зацькували перед завершенням його участі в цьому сезоні.

Схожі статті