Як виглядала зачіска Олега Винника до шаленої популярності:Таюне і вовчиць точно б не підкорив

Олег Винник по праву є володарем жіночих сердець в Україні, але його серце в реальному житті багато років назад дісталося одній єдиній жінці, яка досі супроводжує його життя.

Винник насправді є володарем жіночих сердець і про це свідчить величезна армія його вовчиць, які без пам’яті закохані в образ володаря вовчиць Досі невідомо, чому Олег настільки вражає жінок, але це факт.

Для його зграї відданих вовчиць навіть не грає ролі те, що він давно одружений та кохає дише одну жінку у своєму житті. Хоча й багато років це приховував від усієї країни. Певно це була частина образу – зображати відчайного холостяка, але тепер секрет розкрито і вся країна знає, що Олег одружений на своїй незмінній бек-вокалістці Таюне.

Як виглядала зачіска Винника до популярності

І вона справжня красуня, але мало кому відомо, як виглядав сам Олег Винник за часів студентства,  саме тоді, коли у нього по вуха закохалася Таїсія та обрала його супутником всього свого подальшого життя. І, як ми бачимо, не дарма. Адже  Винник дуже поважно ставиться до своєї коханої й намагається оберігати її від пліток та публічного життя.

Отже, нам стало відомо, як виглядав Олег Винник у своєї юності – точно не володар зграї вовчиць. Артист мас довге біляве волосся, але у вигляді відрослого хвостика, як то було модно у 90-ті. А також Олег міг похизуватися пишним чубчиком з начосом, який робив його старшим років на 10.

Я
Якою була зачіска Винника до популярності

Та саме таким його покохала Таюне і до сьогодні про це не пожалкувала. Адже тепер її чоловік один із найзавидніших артистів.

Та варто сказати, що всі ми у молодості мали досить дивні образи. Проте зараз Винник вважається найпривабливішим чоловіком Української естради. І його дивна зачіска у молодості не викликає жодних питань.

Схожі статті