Класика, що не старіє: як українські модниці носять чорні сукні — Нікітюк, Джамала, Саніна, Єфросініна

Елегантний чорний колір був у моді ще задовго до того, як Коко Шанель створила свою культову маленьку чорну сукню. Цей колір демократичний, елегантний та багатозначний, тому його так люблять сучасні світські левиці — Леся Нікітюк, Маша Єфросініна та інші.

Серед культових речей, що не мають віку та не виходять із моди, завжди знайдеться місце для маленької чорної сукні. Але в українських модниць вони не тільки маленькі, а ще й “в підлогу”, зі стразами та кольоровими вставками, адже мода не стоїть на місці — вона, як бурхливий потік, за яким ледве встигаєш. Це поняття, яке постійно трансформується, під нього необхідно підлаштовуватися.

Вітчизняні зірки шоу-бізнесу знают, як приборкати цю норовливу конячку, ім’я “мода”. У сукнях українських дизайнерів вони виглядають просто неперевершено — краще за Анджеліну Джолі на червоному хіднику.

Днями Леся Нікітюк побувала на благодійному вечорі в Монте-Карло, який влаштувала Еліна Світоліна. Там вона з’явилась у розкішній чорній сукні від українського бренду DRESSTOIMPRESS, що потім була виставлена як лот на аукціоні.
Світлина, на якій Леся у цій сукні, зібрала безліч захоплених коментарів, що не дивно.

Насичений чорний колір, довжина, що приховує кісточки, об’ємні рукави-ліхтарики, глибоке квадратне декольте, яке підкреслене зав’язками трохи вище ключиць та найголовніше — розріз майже до верхівки стегна, який став родзинкою сукні.
Ведуча довершила образ стриманим макіяжем та зібраним у пучок на потилиці волоссям.
Леся Нікітюк часто з’являється у чорних сукнях різного крою та довжини, але цей вихід став дійсно королівським.

Леся Нікітюк в чорних сукнях

У такий же сукні цього бренду вже з’являлась Маша Єфросініна, яка виглядала в ній не менш феноменально. От що значить — ідеальна сукня в універсальному кольорі.

Маша Єфросініна в сукні від українського бренду

Ведуча та колишня модель Катя Осадча добре знає свої сильні сторони, точніше, довгі сторони — ноги. Тому сукні, в яких з’являється дружина Юрія Горбунова, такі, щоб було видно все, чим вона богата.
Ефектно Осадча виглядає в чорному кольорі, який робить її фігуру ще стрункішою. Як, наприклад, маленька чорна сукня від відомого українського бренду Katimo. Уквітчаний верх, А-силует та довжина до середини стегна — ось формула ідеальної сукні.

Чорні сукні Каті Осадчої

Також Катерина Осадча прихильниця розрізів. У яскраво-чорній оксамитовій сукні зі сріблястою фурнітурою та блискучою виставкою на ліфі, ведуча показала свої безкінечні ноги за допомогою асиметрії та розрізу.

Співачка Джамала любить більш стримані образи, у яких головним акцентом є аксесуари. Але з цією сукнею, яку виконавиці підібрав її стиліст Юрій Жуйков, так не вийшло — разом із короною вона рівноцінно привертає увагу за рахунок об’ємних рукавів на пишної спідниці. А довжина максі лише додає місця, де дизайнер втілив свої ідеї — волани та подовжений шлейф зробили з Джамали темну королеву.

Джамала в чорній сукні “в підлогу”

Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна обрала для фотосесії варіант від Марини Рибалко. Коротка чорна сукня з поясом на запах, яка більше схожа на жакет, але акцент у вигляді білих рукавів з незвичним принтом роблять зі звичайної сукні витвір мистецтва.

Юлія Саніна в сукні від Марини Рибалко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.