Телеведуча Ольга Фреймут втекла за кордон не тільки з дітьми, а й з чоловіком: сім’я не повернеться в Україну?

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут схвилювала мережу втечею за кордон. Виявляється, зірка прихопила з собою чоловіка і вже навіть знайшла собі роботу.

Ольга Фреймут не приховувала, що була вимушена евакуюватися разом з маленькими дітьми Євдокією та Валерієм до Європи одразу після початку повномасштабної війни в Україні. Старша дочка зірки Злата Мітчелл зараз навчається в Сполучених Штатах, тому глядачі вважали, що у Великобританії колишня зірка “Нового каналу” та “1+1” знаходиться одна з двома дітьми.

Втім нещодавно з’ясувалося, що разом з Ольгою в Європі знаходиться її чоловік Володимир Локотко. Про це повідомляє журнал Viva з посиланням на виступ Слави Соломки на благодійному вечорі.

Ольга Фреймут втекла за кордон не тільки з дітьми

Оля Фреймут перебуває за кордоном з чоловіком
Оля Фреймут перебуває за кордоном з чоловіком

До заяви колеги Ольга Фреймут розповідала в інтерв’ю для Комсомольської правди в Україні, що в лютому 2022 року на святкування свого 40-річчя вона потеліла в Прованс з двома дітьми — сином Валерієм і донькою Євдокією, а чоловік залишився у Києві.

Також зірка розповідала, що дізналась про війну, що наближається, ще до 15 лютого, коли її друзів-іноземців почали вивозити з України.

Втім, коли саме Володимир зміг покинути столицю достовірно невідомо, адже це могло статися набагато пізніше. На даний момент Ольга Фреймут знайшла собі гідне заняття і працевлаштувалася у британську пресу. Фреймут веде колонку про Україну у Sunday Express.

Цілком імовірно, що дуже скоро Ольга Фреймут все ж таки розповість, як її благовірний потрапив за кордон і чи буде там знаходитмся довго. Зважаючи на непогане положення зіркового сімейства за кордоном також невідомо, чи збираються вони повертатися до України.

Схожі статті