Справжні “родичі” сімейки Адамсів: Яма, Полякова, Різатдінова та інші зірки, які стали частиною династії

В українському шоу-бізнесі було безліч спроб перевтілився у героїв знаменитого серіалу "Сімейка Адамс". І в декого це вийшло неймовірно добре!

Серіал від компанії Netflix “Уенсдей” став одним з найуспішніших в сезоні. На перегляд серій користувачі підписалися ще задовго до фактичного виходу серіалу на платформу.

Сімейка Адамсів по-українськи

Тепер же готичний стиль шоу, окремі герої (такі, як Річ) та фантастичний танець від виконавиці головної ролі Джени Ортеги розривають тренди і набирають десятки мільйонів переглядів на різноманітних майданчиках.

Втім, українські зірки вшановували класику американського кіно ще до того, як це стало мейнстрімом!

Влад Яма

Сімейка Адамсів по-українськи

Як суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма також мав приміряти на себе різноманітні образи, аби потішити публіку. Можливість перевтілитися у дворецького сім’ї Адамс Ларча переросла у справжній фурор, адже це була одна з найкращих ролей хореографа.

Ліда Лі

Сімейка Адамсів по-українськи

Ліда Лі в свою чергу перевтілилася у найулюбленішу та найпопулярнішу героїню серед Адамсів – Уенсдей. Її перетворення на холоднокровну, але неймовірно розумну дівчинку-підлітка з косичками не всі глядачі прийняли тепло. І все ж таки співачці вдалося це зробити!

Анна Різатдінова

Сімейка Адамсів по-українськи

Акторці Анні Різатдіновій дісталося найважче завдання: стати елегантною Мортішею, а її партнеру, відповідно, її люблячим чоловіком Гомесом. Для акторки ця героїня була по плечу, але варто визнати, що роль вимагає невбиякої харизми, пристрасті, а також внутрішнього вогню.

Оля Полякова

Сімейка Адамсів по-українськи

Оля Полякова активно підтримує тренди тому вирішила зайти з козиря: оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі ТікТок з нашумівшим танком Уенсдей, який вона виконала на балу перед своїм бойфрендом. Втім, мережа сприйняла дане відео неоднозначно, адже Суперблондинка зовсім не вписується у параметри крихітної та тендітної Джени Ортеги.

Схожі статті