Дружина Добриніна Даша Квіткова розсекретила переможницю Холостяка-12, яку обрав Топольський: “А я скажу вам”

Інтрига щодо того, хто стане переможницею романтичного шоу "Холостяк" з перших ефірів переслідує всіх глядачів та підігріває інтерес, тому багато жінок намагаються дізнатися цю інформацію відразу. Та цього разу екс-учасниця шоу Даша Квіткова розсекретила ім'я дівчини, яка підкорила серце Топольського.

Новим головним героєм “Холостяка” став львівський підприємець Олександр Топольський, який, до речі є найкращим другом ведучого Слави Дьоміна. Чоловікові вдалося побудувати бізнес у США, куди Алекс поїхав ще у юності. А тепер, після невдалих стосунків з американками, захотів знайти собі дружину землячку, адже всі знають, що українським жінкам немає рівних.

Тож, зараз ми спостерігаємо за розвитком подій на любовному фронті Алекса. І варто сказати, що дівчат вже залишилось небагато, їх 7. На цьому етапі у Топольського майже з кожною учасницею вже є романтика та взаємна симпатія, оскільки побачення стали більш відвертими, а розмови теплішими. Але остання церемонія троянд не відбулася через нові факти про кожну з дівчат, які поки що не дають спокою головному герою, тому, що буде далі, передбачити складно.

Але, завдяки відвертості переможниці 9-го сезону шоу Даші Квітковій, всі знають, що переможниця точно буде, тож, тут можна видихнути й зрозуміти, що фінал ми побачимо. Так, у дружини Добриніна запитали, чи знає вона ім’я переможниці нового сезону. Жінка відповіла, що вона в курсі, але говорити не буде, тому що так зникне зацікавленість у самому шоу.

“А я вам скажу так, якщо я скажу, вам буде не цікаво дивитися шоу, не шукайте спойлерів, просто насолоджуйтесь атмосферою, скоро самі все дізнаєтеся” – відповіла Даша.

Даша Квіткова розсекретила переможницю Холостяка-12
Даша Квіткова розсекретила переможницю Холостяка-12

Отже, можна зрозуміти, що вже багато хто знає, кому вдалося закохати в себе Топольського, але інтрига тримається до останнього, як і завжди. І насправді це добре, адже передчасне знання чогось цікавого, завжди грає злі жарти з самими володарями інформації. Адже, дивитися шоу і знати, хто здобуде перемогу обмежує глядачів в емоціях.

Схожі статті