Ще не вирішила: Світлані Лободі запропонували виступити перед росіянами в Арабських Еміратах – деталі

Українська співачка Світлана Лобода останнім часом дуже активно почала знову демонструвати свій зв'язок з російським шоу-бізнесом, адже в артистки з'явилась можливість виступити перед росіянами.

Всі пам’ятають, що Світлана Лобода не від самого початку повномасштабної війни почала висловлювати свою активну позицію на користь підтримки України, але з того моменту, як почалися бойові дії в рідному для співачки Ірпені, вона вже не мовчала. Та згодом навіть відкрила в Україні свій благодійний фонд, який допомагає українцям, які постраждали від воєнних злочинів росії. А також вже встигла перерахувати 2 мільйони гривень на відбудову домівок в Ірпені.

Останнім часом Лобода почала випускати пісні в Україні та якщо перший трек Світлани “Незнайомці” написаний українською, то наступний трек “Міста”  Світлана випустила російською мовою, що, звісно дуже обурило українців. Проте не все так погано, адже підтекст пісні несе сенс припинення війни:

“Щасливі обличчя. І в небі замість ракет уже співають птахи”.

Тож, пісня хоч і російською, але сенс вкладений дуже важливий та сильний, чого не можна сказати про ще одну ситуацію з артисткою, щодо виступу перед російською аудиторією.

Річ в тому, що у мережі з’явились гучні звинувачення на адресу Світлани за те, що вона ніби-то збирається виступити для росіян в ОАЄ. Але ця ситуація також дуже роздута. Так, співачці запропонували заспівати для росіян, але для початку Лобода вирішила дізнатися для кого саме і тоді вже вирішити чи варто заробляти зараз гроші таким чином.

Світлана Лобода може виступити для росіян
Світлана Лобода може виступити для росіян

Тож, з цього листування менеджера Світлани й замовника видно, що поки що чіткої позиції за чи проти у Лободи немає. Та навряд чи після стількох спроб завоювати довіру українців співачка наважиться на такий відчайдушний крок. Але покаже час.

Схожі статті