|
05.12.2022 20:18

Губи вийшли за орбіту: 16-річна донька-британка Ольги Фреймут Злата Мітчелл зробила невдалий макіяж (ФОТО)

Губи вийшли "за орбіту" контуру, а стрілки дістають до скронь. Сучасний макіяж підлітків, або особистий тренд від Злати Мітчелл? Донька ведучої Олі Фреймут безперечно не намагається бути схожою на зіркову маму та демонструє дух бунтарства навіть у макіяжі.

Часто підлітки, маючи бажання заявити про себе в суспільстві, експериментують зі своєю зовнішністю: провокаційно вдягаються, фарбують волосся у яскраві кольори або роблять екстравагантний макіяж. Не виключенням стали й діти українських знаменитостей. Інколи, увага публіки викликає щось схоже на залежність і молоді хочеться ще більше заявляти про себе публічно, чекаючи реакції глядачів.

Злата Мітчелл, донька знаменитої ведучої та ревізорки, Ольги Фреймут, вже давно не та маленька та світловолоса дівчинка, яку телезірка брала с собою на знімальний майданчик. Сьогодні спадкоємиця телеведучої вже юна леді, яка живе та навчаться за кордоном. За останній час Злата заробила собі репутацію ще тої бунтарки, яка вже не підвладна маминому вихованню.

Ольга Фреймут та її донька Злата Мітчелл

Мітчелл з особливою регулярністю публікує відверті та провокаційні світлини, хвилюючи не тільки своїх підписників, а й фанатів зіркової матусі. Цікаво, що сама Оля Фреймут ще жодного разу не прокоментувала поведінку доньки, хоча й виховувала її за усіма канонами елітних панянок. Існують стереотипи, що діти завжди будуть схожими на своїх батьків, оскільки з дитинства вбирають їх погляди на життя, звички тощо.

Але у випадку зі Златою вийшло зовсім навпаки. Підліток росте бунтаркою, яка охоче публікує у 16 років світлини з глибоким декольте або у бікіні, та без вагань наносить яскравий макіяж. Проте інколи макіяж виглядає трохи невдало, але зараз важко прослідкувати за сучасною модою серед молоді та можливо, що легка недбалість зараз у тренді.

Злата Мітчелл обирає яскравий та помітний макіяж

Ймовірно, що своїм палким характером дівчина пішла у рідного батька, британця Ніла Мітчелла. Він довго проявляв симпатію до її мами, пані Олі, але в решті решт виявилося, що чоловік має не той темперамент, який показував ведучій спочатку. Фреймут довелося розлучитися з чоловіком, оскільки вона не бажала терпіти сварки та сцени ревнощів.

Нагадаємо, що Злата Мітчелл здобуває освіту в навчальному інтернаті в Америці.