Платинові блондинки Тіна Кароль і Юлія Саніна показали, як носити перлинний колір на стрижці боб-каре

Багато жінок у світі мріють мати неперевершений блонд, але іноді стається так, що вони витрачають багато часу і грошей, аби досягти бажаного. Тож, ми вирішили продемонструвати, як носити платиновий блонд на зачісці боб-каре на прикладі зірок.

Відомі зіркові подруги Тіна Кароль та Юлія Саніна мають дуже яскраву зовнішність і якщо Юлю можна уявити в різних образах, адже вона відома експериментаторка образів, то Кароль уявити без блонду дуже складно. Проте з відтінками та довжиною волосся, Тіна раніше  гралася і вражала змінами.

Нині є дуже популярна стрижка під назвою боб-каре, але вона водночас і красива, й складна, тому що каре постійно потрібно вкладати, аби воно виглядало гарно. Тому жінкам з неслухняним або кучерявим волоссям варто дуже акуратно підходити до такої зачіски.

Тіна Кароль з платиновим боб-каре
Тіна Кароль з платиновим боб-каре

Багато років тому звичний для всіх нині образ Тіни Кароль був досить не притаманним жінці. В один момент, поп-діва обрізала свої розкішні кучері та зробила модну зачіску боб-каре. Варто зауважити, що така зачіска робить Кароль більш зухвалою та сміливою. До того ж Тіна ще додала сміливий червоний колір.

Юлія Саніна з платиновим боб-каре
Юлія Саніна з платиновим боб-каре

Так само прикладу подрузі вирішила наслідувати і Юлія Саніна. Нещодавно співачка опублікувала фото з платиновим  боб-каре. Але це не кардинальна зміна образу, а просто концертне амплуа. Але Юлі пасує і колір і зачіска, тому, можливо колись скромна рок-виконавиця наважиться на такі зміни у зовнішності. Хоча за словами співачки, в житті Саніна взагалі намагається бути більш природною та майже не фарбується, адже на своїх концертах вона приміряє шалені образи.

Тож, українські красуні продемонстрували, як може  виглядати перлинний блонд на стрижці  боб-каре на різних типажах жінок. Можливо тепер і ви наважитесь на кардинальні зміни у зовнішності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.