“Я облажалась”: Маша Єфросініна вразила правдою про гучний мовний скандал з Олею Поляковою

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому прокоментувала мовний скандал з Олею Поляковою. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Маша Єфросініна та Оля Полякова опинилися за кордоном. Обидві евакуювали своїх любих дітей від небезпеки, залишивши чоловіків в Україні.

Коли мережею почав широко розповсюджуватися контент з приводу мовного питання, дісталося обидвом зіркам, адже вони ведуть своє ток-шоу “Дорослі дівчата” російською.

Єфросініна і Полякова дали відповідь. Мовляв, не будуть переходити на українську, так як це не їхня рідна мова і вони не зможуть бути справжніми в кадрі. Суть полягала в тому, що зірки боялися стати нецікавими, так як ретельно добирали б слова під час діалогів.

Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал

Маша Єфросініна прорекламувала власний бренд
Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал

Скандал вибухнув миттєво. Зокрема зірок активно хейтили та критикували не тільки глядачі, але й колеги. Згодом Оля та Маша повідомили, що записали випуск, в якому прозвучала ця думка ще в березні, коли не усвідомлювали масштаб проблеми. Втім, знаменитостей досі критикують та не дають їм спокою через сказане.

Нещодавно Єфросініна дала ексклюзивне інтерв’ю Раміні Есхакзай, в якому вперше розповіла, що думає про цю ситуацію.

“Я облажалась. Якби тоді була в Україні, то, мабуть, так не сказала. І тоді робила цей випуск ще дійсно в усвідомленні того, що “Дорослих дівчаток” люблять за чесність. От ми такі, як є. Я абсолютно наївно подумала, що ця чесність так само буде сприйнята, як будь-яка, яку ми говорили”, – відверто зізналася Маша.

Також зірка додала, що користувачі мережі зовсім її не шкодують і часом навіть погрожують, що, звісно, дуже не подобається Маші. Єфросініна дала зрозуміти, що далеко не всі ті, хто критикує її за висловлювання у підтримку російської мови в ефірі її шоу, дійсно роблять це саме через любов до української, а не через можливість написати образливі речі їй та її сім’ї в особисті повідомлення.

Схожі статті