Джамала vs дружина Джорджа Клуні: кому більше пасує сукня в підлогу в головному кольорі Pantone 2023

Новий колір від Інституту Pantone — нове джерело натхнення для дизайнерів та стилістів. Деякі зірки вже встигли приміряти на себе сукні цього надзвичайного відтінку, серед них українська співачка Джамала та Амаль Клуні, дружина голівудського актора Джорджа Клуні.

Інститут кольору Pantone вже оголосив колір, який стане відображенням головних тенденцій 2023 року — ним став Viva Magenta. Це колір середній між малиновим та кораловим, холодним та теплим — нетрадиційний відтінок для нетрадиційного часу. Інститут характеризує його як пульсуючий, сміливий та безстрашний, такий, який даруватиме оптимізм та радість, спонукатиме до експериментів.

Головний колір 2023

Новий 2023 рік ще не наступив, а його головний колір вже заполонив червоні хідники та світські заходи.

Цими вихідними в США, у Вашингтоні, пройшла 45-та церемонія вручення Премії Центру Кеннеді. Нагородження відбувається щорічно, а отримують премію ті, хто зробив вклад в розвиток мистецтва та культури загалом.

Серед запрошених гостей заходу були Амаль та Джорджа Клуні, адже чоловік став одним з лауреатів премії, а також українська співачка Джамала.
Обидві ефектні красуні обрали для себе сукні “в підлогу” найтрендовішого кольору, адже вони знають, як брюнеткам підходять відтінки червоного.

Джамала з Амаль та Джорджем Клуні

Адвокатеса та супутниця Джорджа Клуні Амаль з’явилась в розкішній сукні Valentino з довгим шлейфом. Класичний, прямий, дещо приталений крій, спущена лінія плеча — мінімалізм, але такий неперевершений.

Амаль Клуні в сукні від Valentino

У руках в Амаль маленький клатч в тон сукні, взуття вона також обрала таке, щоб співпало з кольором сукні — червоні гостроносі туфлі на шпильці. Зап’ясток жінки прикрасив блискучий браслет з розсипу діамантів та подовжені кульчики до комплекту. Стриманий макіяж та локони для ще більшої бездоганності образу.

Королівська сукня Амаль Клуні

Сукня Джамали з блискучого атласу більш холодного відтінку та складного крою. Довгі дещо підзібрані рукави, ліф сукні “на запах”, довгий відріз тканини у вигляді поясу, який спадає на поділ та неочікуваний розріз попереду. Влучним доповненням стали туфлі бежевого кольору та золотий підвіс-монетка. Волосся співачки дещо підкручене, хвилями падає на червоний атлас, граючи на контрастах.

Червона сукня Джамали

Обидві красуні варті мільйонів компліментів, адже ці жінки знають, що потрібно носити, щоб виглядати на мільйон.

Схожі статті