Білосніжний блейзер та короткий боб: Олена Кравець у модному образі показала, як їй пасує стрижка під хлопчика

Давня подруга президента Володимира Зеленського Олена Кравець часта гостя на обкладинках глянцю. Жінка не тільки добре жартує, але й має відмінний смак, адже знає, що до неї прикуті погляди багатьох глядачів.

Зірка “Квартал-95” та “Жіночого кварталу” Олена Кравець та ще експериментаторка, як зі стилем, так і з волоссям. 45-річна артистка не раз приміряла на себе різноманітні сценічні образи та перуки різної довжини, тому добре знає, що їй до лиця, а що зовсім не пасує.

Кравець довгий час ходила зі стрижкою каре, проте в один момент душа Олени захотіла змін, тому актриса відрізала довжину до рівня мочок вух, та стала власницею наймоднішої стрижки 2022 року — короткий боб з гривкою.

Як виглядала Олена Кравець до зміни зачіски

Ця стрижка щось середнє між звичайним бобом та піксі, однак, не така коротка. Короткий боб разом із сантиметрами волосся одразу прибирає і декілька років із віку його власниці, заробивши з неї юну кокетку. Він візуально подовжує шию та додає зовнішньому вигляду грайливості. Гривку ж можна зачісувати безліччю способів: назад, на обидва боки, підкрутити або, навпаки, вирівняти.

Акторка Кварталу-95 після зміни іміджу

Артистка скористалася всіма перевагами зачіски і перетворилась на стильну та молодшу на 10 років версію. Вона й сама помітила зміни, розповідаючи підписникам, що відчуває себе більш жіночною.

Дійсно, якщо поглянути на образи Олени Кравець після того, як вона “скинула” зайві сантиметри, то можна помітити, як що вона ніби наповнилася жіночою енергією. У сліпучо-білому блейзері, ніби з чоловічого плеча, вона виглядає тендітною феєю.

Олена Кравець навчить носити жакети правильно

Цей вихід заслужено можна назвати одним із найбільш влучних. Тепер добре видно, які аксесуари підібрані, макіяж став виразнішим, як і риси обличчя.

Красуня Олега зі стрижкою короткий боб

Однак, не всі оцінили такі кардинальні зміни в житті зірки. Деякі підписники заявили, що така стрижка не пасує Олені, адже навпаки робить її візуально старшою, ніби з волоссям вона виглядала жіночніше.
Але Кравець вирішила не звертати уваги на таких коментаторів, а робити не, що їй подобається.

Нагадаємо, Олену Кравець 2010 році було визнано однією з найкрасивіших жінок України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.