В серці не Україна: Ані Лорак повертається до росії, щоб засвітитися на різдвяному концерті МУЗ.ТВ

Ані Лорак, яка нещодавно ніби-то визначилась зі своєю позицією і повернулась до України, збирається знову втекти до росії, аби не втратити можливості засвітитися там у різдвяному концерті.

Лорак дуже дивно поводиться, бо спочатку співачка протягом 7-ми місяців не наважується висловити свою думку щодо війни на її рідній землі й продовжує спокійно жити у країні агресора. Потім Кароліна знаходить свій публічний “лист каяття” з далекого 2014 року, де наголошує на тому, що вона за мир і просить, щоб її творчість не змішували з політичними іграми та зухвало видає його за звернення 2022 року. Але цей фокус не вийшов, бо журналісти швиденько знайшли матеріали з цим листом з 2014 року.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак виступить у росії

Потім Лорак знову замовчала, але встигла випустити в росії нову пісню та презентувати кліп. Ну погодьтеся, це вже демонструє позицію артистки. Але наступна витівка Кароліни ошелешила всіх. Річ в тому, що Ані записала відеозвернення, в якому каже, що вона повернулась до України. Звісно, це викликало різні реакції. Більшість, звісно, обурилась та не повірила Лорак, а інша залюбки прийняла зрадницю вдома.

Та насправді, радіти нема чому, оскільки Лорак заявлена як почесний артист на зйомках різдвяного концерту “Танці, ялинка” від каналу МУЗ.ТВ. Про це свідчить афіша, на якій Лорак зображена другою. Та з екс-українців, Ані Лорак там буде виступати не єдина, до неї приєднаються Йолка та Артур Пирожков. А далі у списку ті артисти, які активно підтримують злочини росії.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак виступить у росії

Тож, висновок напрошується сам собою, звісно, можливо ця афіша стала і Лорак там не буде, але це навряд чи можливо. Бо якби співачка заявила про свою відсутність та чітку позицію, з афіші її б швидко прибрали і дали звання іноагента. А цього ще не відбулося.

Тож, за 2 дні Лорак вже заспіває для росіян та з росіянами, певно там співачка й залишиться. Адже цей вчинок говорить сам за себе і його вже неможливо виправдати.

Схожі статті