Анна Різатдінова оприлюднила роман з Сергієм Мельником, а Надія Мейхер показала доньок: чим ще здивував “Родинний вечір” на “Танцях з зірками”

Новий ефір приніс нові сюрпризи.

У “Родинний вечір” учасники проекту “Танці з зірками” вийшли на паркет двічі. Перший раз – зі своїми рідними, а вдруге – зі своїми партнерами по шоу і показали бальну хореографію.

Цей ефір приніс багато неочікуваних сюрпризів. Одним з небагатьох став роман між учасником “Танців з зірками” ексфутболістом Сергієм Мельником та гімнасткою Анною Різатдіновою. Стосунки між ними почалися після ефіру. присвяченому тріо. Тоді до пари Сергій Мельник та Аделіна Делі приєдналася учасниця попереднього сезону Анна Різатдінова. ексфутболіст і гімнастка зустрілися кілька разів і зрозуміли, що між ними спалахнули почуття.

На паркеті новоспечена зіркова пара показала пристрасну румбу, під час якої не стримала почуттів.

Одна з найсильніших учасниць проекту Надія Мейхер показала зворушливий танець з доньками Ганною та Марією.

А от головна конкурентка Надії Мейхер Санта Дімопулос вийшла на паркет з синами Тимофієм і Даніелем.

Найчутливіша учасниця Юлія Саніна станцювала чуттєвий контемп зі своїм батьком. А лідер гурту “БЕЗ Обмежень” Сергій Танчинець з дружиною Анною та донькою Анастасією присвятили ф’южн хворому батькові Анни.

Прихильникам проекту “Танці з зірками” сподобалися всі танці. А от на головних конкурентках і ексучасницях гурту “ВІА Гра” Надії Мейхер та Санті Дімопулос думки розділилися. Як не дивно, але саме танці Надії Мейхер та Сергія Танчинця з дітьми найбільше зворушили глядачів. У коментарях під ними прихильники проекту не втрималась від зворушливих і ніжних коментарів.

Що ж, це  ще не всі сюрпризи улюбленого шоу. Далі буде.

Схожі статті